Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket zavarna, ha a párotokn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna, ha a párotoknak sok alkalmi kapcsolata volt korábban?

Figyelt kérdés
Női és férfi véleményére egyaránt kíváncsi vagyok.

2022. dec. 13. 10:17
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
86%
Zavarna, igen, ha tényleg elég sok lenne. Nem szeretnék úgy sétálni vele, hogy minden második szembejövő nő tudja, milyen farka van a páromnak.
2022. dec. 13. 12:29
 12/24 anonim ***** válasza:
74%
Sok volt neki, tudok egy-két dolgot, de nem izgat. Amikor ismerkedtünk azt mondta, hogy őt sem érdekli, hogy nekem mennyi volt (4). Nő vagyok
2022. dec. 13. 12:51
 13/24 anonim ***** válasza:
73%
Zavarna, mert nem hiszem, hogy aki jobbra-balra baszogatott, annak hirtelen elég lennék én.
2022. dec. 13. 13:13
 14/24 anonim ***** válasza:
90%
Nem zavarna hanem egyszerűen nem tudnék bízni benne így nem alakulna ki köztünk semmi ennek tudatában.
2022. dec. 13. 15:30
 15/24 anonim ***** válasza:
11%

Nem ismerek olyan pasikat akiknek ne lenne sok alkalmi vagy sok nő a számláján.

Inceleket csak itt látok.

Engem az zavarna ha mellettem mennének jobbra balra. Elottem utánam hogy mit csinálnak mindegy csak nő legyen.

A biket nem birom.

2022. dec. 13. 17:43
 16/24 anonim ***** válasza:
29%

Nem zavarna.

N

2022. dec. 13. 21:55
 17/24 anonim ***** válasza:
Tudnám, hogy én is egy leszek a sokból.
2022. dec. 14. 20:43
 18/24 mikeXxX ***** válasza:

3# Baromira nem èrtek egyet a válaszoddal !Mindig is a monogám kapcsolatokat kerestem ès mint 40+ fèrfi mièrt ne lehetne több partnerem mint 30nő ? Egyrèszt nem a kőkorszakban èlünk ès lètezik egy óvszer nevű találmány !

Másrèszt mint jóképű fèrfi arról nem tehetek hogy sokan szerepet játszanak azèrt hogy a gatyámba nyúljanak èn mindig tisztáztam előre hogy komoly kapcsolatot keresek . Aztán ott van az a rèsz is hogy azonnal nem derül ki az sem mi a másik defektje vagy mit lát bennem rossznak .

Kèrdèsre pedig válaszolva nem kèrdezek rá ès nem lesz se nekem se a másiknak kínos 💁!

2022. dec. 15. 12:44
 19/24 anonim ***** válasza:
Engem zavarna, és nem is kezdenék ilyennel kapcsolatot. Nekem konkrétan 2 alkalmi volt. A többi kapcsolatban történt. Ha a másiknak ilyen 5-10 vagy mégtöbb alkalmi belefért, valószínűsíteném, hogy én is csak az egyik leszek ezek között, mert ez a dolog nála sokkal gyakoribb szokás ezek szerint, és így inkább nem kezdenék vele. 37/ N
2023. márc. 4. 17:13
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Volt regebben egy ismerosom, aki direkt arra volt buszke, hogy a pasija milyen sok not levarrt mar elotte (nem az en szavajarasom), bezzeg ot meg elvette. En akkor sem ertettem, hogy miert kell buszkenek lenni arra, hogy kihasznalt masokat. Mert itt errol volt szo.
2023. márc. 4. 21:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!