Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnátok ahhoz ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok ahhoz ha a párotok választás elé kényszerítene?

Figyelt kérdés

Megszeretném kérni a barátnőmet, hogy válasszon én vagy a fiú haverja maradjon. Alapjáraton nem vagyok féltékeny de ez a sztori kicsit más. Van egy fiú haverja, akit állandóan keres. A srác teljesen normális, tudja, hogy együtt vagyunk nem is ír neki. Barátnőm folyamatos írkál neki és küldözgeti neki a selfieket, szivezi a képeit, felhívja stb. Lebeszéltem egy találkát a sráccal ahol elbeszèlgettünk. Megmutatta miket írkál neki a párom, és nekem úgy jött le, hogy nyomul a srácra. Megbeszèltük egymás között ezeket a dolgokat és segítőkész volt. Most szeretnék a barátnőmmel is leülni beszélgetni. A haverja azt mondta, hogy ő nem erőlteti ezt a nagy haverságot, letiltja ha úgy gondolom. De mondtam neki, hogy jobb lenne ha a barátnőm döntené el mit szeretne.

Ti mit szólnátok ha a párotok ezzel állna elő?

2022. dec. 13. 00:50
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
40%

"Van, amikor csak szimplán jóban vannak, erre nem érdemes féltékenynek lenni, de ha tényleg jogos a félelem, akkor meg kell tenni a lépést. Persze mindkét félnek áldozatot kell hoznia, de megéri, ha az egy igazi kapcsolat."

Ezt eléggé paradoxonnak érzem.

Ha egy párkapcsolatban jogos az egyik egyik ember félelme, hogy a párja ellenkező nemű barátja valójában nem barát, aminek ő próbálja beállítani, hanem annál jóval több, és egészen más érzéseket táplál felé, az mégis hogy lehetne "egy igazi kapcsolat"?

2022. dec. 14. 12:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!