Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnátok ahhoz ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok ahhoz ha a párotok választás elé kényszerítene?

Figyelt kérdés

Megszeretném kérni a barátnőmet, hogy válasszon én vagy a fiú haverja maradjon. Alapjáraton nem vagyok féltékeny de ez a sztori kicsit más. Van egy fiú haverja, akit állandóan keres. A srác teljesen normális, tudja, hogy együtt vagyunk nem is ír neki. Barátnőm folyamatos írkál neki és küldözgeti neki a selfieket, szivezi a képeit, felhívja stb. Lebeszéltem egy találkát a sráccal ahol elbeszèlgettünk. Megmutatta miket írkál neki a párom, és nekem úgy jött le, hogy nyomul a srácra. Megbeszèltük egymás között ezeket a dolgokat és segítőkész volt. Most szeretnék a barátnőmmel is leülni beszélgetni. A haverja azt mondta, hogy ő nem erőlteti ezt a nagy haverságot, letiltja ha úgy gondolom. De mondtam neki, hogy jobb lenne ha a barátnőm döntené el mit szeretne.

Ti mit szólnátok ha a párotok ezzel állna elő?

2022. dec. 13. 00:50
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
75%

Az még oké hogy a srác normális és megbeszélted vele.de miért nem előbb a csajoddal? Ő tudja, hogy ez téged zavar?

Nekem lehet ennyi elég lenne, ha látnám hogy írásban nyomul a párom másra, kedvem sem lenne megkerni hogy ne tegye.

2022. dec. 13. 00:53
 2/21 A kérdező kommentje:
A barátnőmmel beszéltem már erről. Azt mondta ne aggódjak, XY csak egy barát. Különben is mindig ő keresi a srácot. Ez a mondat ütötte meg a fülemet. Aztán elbeszélgettem a haverjával, és tényleg mindig a párom keresi. Nem is akárhogy. Persze a telefonja tabu volt, meg nem is kértem volna el. De amilyen részleteket mutatott a párom, ott pl nem voltak selfiek, meg olyan képek ahol pl. lefotózta a combját. Ezek mind szerepeltek a srácnál.
2022. dec. 13. 01:01
 3/21 anonim ***** válasza:
97%
Ha titkolja, akkor vaj van a füle mögött. Ha más nem, akkor élvezi a szitut, hogy kelleti magát másnak
2022. dec. 13. 01:16
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Nő vagyok, nekem semmi bajom az ellenkező nemű barátokkal, de a leírtak alapján ez nem baráti kapcsolatnak tűnik, így én hagynám ezt a lányt a helyedben.

Most komolyan, hol lesz az az határ, amire már azt mondod, hogy nem fér össze az önérzeteddel? Ha melleiről küldözget majd fotókat?

2022. dec. 13. 01:31
 5/21 anonim ***** válasza:
62%

Én másképp fogalmaztam egy hasonló helyzetben. A párom annyira féltékeny volt, hogy a legtöbb barátommal levelezni kezdett. De nem félre akart lépni, hanem engem sározott be. (Nem tinik vagyunk!) Gyanús volt, hogy az egyik nem közeli ismerősöm már utált, miközben évek óta egy szót sem váltottunk.

A legközelebbi haveromnak is írkálni kezdett, de ő szólt nekem. Ekkor lett biztos, hogy az összes barátomat el akarja marni.

Ezek után mondtam neki, hogy mostantól ha valamelyik barátomnak bármit is ír (és erről tudomást szerzek), akkor onnantól már írhatja is ki, hogy single, mert abban a pillanatban elhagyom.

Nem választás elé állítottam, ha elmondtam, hogy mik a szabályok és a következmények.

2022. dec. 13. 02:55
 6/21 anonim ***** válasza:
95%

Alap esetbe, ha ilyen mondana/kérne a párom, akkor ő menne.

De itt azért a nőd valószínűleg többet akar tőle. Szóval igazából jogod van hozzá, h elhagyd.

2022. dec. 13. 05:02
 7/21 Noren1989 ***** válasza:
73%
Biztos, h a nőd nem csak egobboostnak hasznàltéged?
2022. dec. 13. 05:28
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Én nem beszélnék vele, hanem elhagynám. Nyomul a srácra, ez nyilvánvaló. Aki ilyet meg mer tenni kapcsolaton belül, azt azonnal ki kell dobni, mint azt a bizonyos macskát.
2022. dec. 13. 06:41
 9/21 Noren1989 ***** válasza:
88%
*téged. Bocsi, reggel van még...
2022. dec. 13. 06:58
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Családon belüli történet:

A feleség munkaügyben sokat csetelt és beszélt az egyik munkatársával. A férj megcsalásra gyanakodott. A feleség tagadta a megcsalást, még ő volt felháborodva, hogy meggyanúsítja a férje, megmutatta neki a csetes beszélgetéseket, ahol tényleg csak a munkáról volt szó.

Aztán kiderült, hogy 2 éve viszonya van ezzel a munkatárssal. A beszélgetésekből mindig törölte a találkozókra vonatkozó részeket meg a szex cseteléseket.

Lehet, hogy most te választásra kényszeríted, ő (látszólag) téged választ, de ne légy biztos benne, hogy nem fogja ugyanúgy folytatni a barátnőd a kapcsolatot ezzel a barátjával, vagy talál egy másikat helyette és azzal.

Jobban jársz, ha a 8as válaszolóra hallgatsz.

2022. dec. 13. 07:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!