Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 40-en túli párkeresők többségé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40-en túli párkeresők többségének már nem számìt a szerelem?

Figyelt kérdés

40-en túl már inkább azt nézik az emberek, hogy milyen egzisztenciával rendelkezik a másik, mennyire ad még önmagára?

A szerelem, folytonos kedveskedés, közös programok, egymás szeretgetése, kedves szavak, mindennapi törődés màr nem annyira fontos?

15 év utàn friss kapcsolatban vagyok 43 évesen. Furcsa, hogy mennyire más ez a kapcsolat, mint a többi. Ettől a páromtól szinte alig kapok törődést, dícsèretet, kedves szavakat. Néha úgy èrzem csak összeköltöztünk, mert így anyagilag kényelmesebb, így legalább van kapcsolatunk, rendszeres szex, de semmi több. Ha én nem mondom, hogy szeretlek, akkor ő nem mondja. Ha én nem találok ki programot, akkor ő sem. Ő jól érzi magát nélkülem, nem kezdeményezi, hogy megbeszéljük ki mit csinál munka után vagy esetleg másnap, hétvégén. Normális ez? Ez már az életkorból adódik, vagy tényleg nem szeret? Előttem évekig élt egyedül, kb. 1 hónapja költöztünk össze, sokat beszéltem már vele erről, változtatott pár napig és minden visszatért ugyanoda.

2022. dec. 12. 12:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
75%
Nem, ez nem normális 40+osan sem. Pont hogy fejlődik az ember érzelmileg és egyre jobb és érzelmesebb kapcsolatot tud kialakítani.
2022. dec. 12. 13:38
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Mi 10 éve vagyunk együtt, 40+ korosztály, és nálunk már teljesen kihűlt a szerelem. Még kedvesek vagyunk egymással többnyire, én igyekszem gyengéd lenni és kedveskedni, de már nem érzem magam szeretve. Nem hiszem, hogy sokáig fogom ezt bírni.

Ezt csak azért írom, hogy igen, sajnos 40 felett az emberek elfásultak, önzőbbek, befordultabbak. De ha újra szerelmes lennék, olyan lennék, mint régen. Ilyen típus vagyok.

2022. dec. 12. 14:11
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Miért nézném az egzisztenciát? Már rég megteremtettem magamnak. És korábban sem mástól vártam ezt.
2022. dec. 28. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!