Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon zárkózott vagyok mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon zárkózott vagyok mit kellene csinálnom?

Figyelt kérdés
A párommal már volt egy-két "vitánk" az miatt hogy ő azt mondta hogy én eléggé zárkózott vagyok és nem mondok el neki semmit én próbálok rajt változtatni csak sajnos elég nehéz mondjuk most mikor utoljára erről beszéltünk azt mondta hogy változtam de sajnos még mindig eléggé zárkózott vagyok és nem tudom mit mondhatnék neki vagy mit csinálhatnék amitől majd úgy érzi hogy még jobban igyekszem? nem szeretném ez miatt elveszíteni!
2008. dec. 25. 22:29
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Igaz nem írtál semmit:

-mióta vagytok együtt

-életkorod

DE! tudnod kell ezzel én is így voltam a kapcsolatunk elején.Ugyanis sajnos többször előfordult velem,hogy csalódtam olyan emberekben,akiket nagyon szerettem.Ez az első komoly kapcsolatom,sosem volt még úgy barátom.Nem nagyon tudtam bízni a páromban sem,és ő ezt nagyon jól tudta/tudja és azt mondta mindent megtesz és türelmes lesz:) Ebből azt láttam/látom,hogy igenis nagyon szeret és nincs értelme annak,hogy ne bízzak benne,hisz ő az életem.Igaz még mindig vannak olyan dolgok,amiket nem neki mondok el,de 18 éves vagyok,azt hiszem ez még normális is.És ha te is jobban átgondolod,ha nem adott neked okot arra,hogy ne bízz benne,vagy zárkózott legyél felé,nyílj meg és élvezd vele az életet,hisz nincs okod rá,hogy rosszul érezd magad és befordulj,ez butaság!:) Sok boldogságot Nektek!

2008. dec. 25. 22:37
 2/2 Srapnel ***** válasza:
Kifordulni magadból nem érdemes. Olyan vagy, amilyen, ha ez nem jó, akkor változhatsz, de ez nem egyik napról a másikra megy. Lehet, hogy nem illetek össze, akkor viszont szakítani fogtok előbb-utóbb.
2008. dec. 25. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!