Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon zárkózott vagyok mit kellene csinálnom?
Szia!
Igaz nem írtál semmit:
-mióta vagytok együtt
-életkorod
DE! tudnod kell ezzel én is így voltam a kapcsolatunk elején.Ugyanis sajnos többször előfordult velem,hogy csalódtam olyan emberekben,akiket nagyon szerettem.Ez az első komoly kapcsolatom,sosem volt még úgy barátom.Nem nagyon tudtam bízni a páromban sem,és ő ezt nagyon jól tudta/tudja és azt mondta mindent megtesz és türelmes lesz:) Ebből azt láttam/látom,hogy igenis nagyon szeret és nincs értelme annak,hogy ne bízzak benne,hisz ő az életem.Igaz még mindig vannak olyan dolgok,amiket nem neki mondok el,de 18 éves vagyok,azt hiszem ez még normális is.És ha te is jobban átgondolod,ha nem adott neked okot arra,hogy ne bízz benne,vagy zárkózott legyél felé,nyílj meg és élvezd vele az életet,hisz nincs okod rá,hogy rosszul érezd magad és befordulj,ez butaság!:) Sok boldogságot Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!