Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogyan éli meg?
A párod veled költözik össze először. Ezt a szülei, főleg az anyja nem viseli el, ezért állandóan mocskolnak. Egy idő után nem mész hozzájuk, elszigeteled magad. Így is tudomásod van arról miket mondanak, és tényleg undorítóan beszélnek rólad/ ellened. Párod nem mond semmit. Hallgat, és úgy tesz mintha nem hallaná, amíg más nem lesz a téma. Szóval nem áll ki melletted. Amelyik rokkonnal tartod a kapcsolatot, még az is neked ugrik, mit képzelsz magadról, mert ő hallotta, hogy te tehetsz az egészről. Párod erre sem mond semmit. Egy idő után megelégeled, megkéred a párod, hogy egy ideig ne menjen, amíg le nem csitoulnak benned az érzelmek. Ez kb 3 hónap. Utána már nem gyaláznak, mert azt hiszik, hogy a párod ezek után nem megy, ha téged szidnak. Párodnak ez jó, végre nyugi van, újra jár a családjához átlagosan mondjuk 2x egy hónapban.
Mit éreznél ezzel kapcsolatban?
Próbálom magamban lerendezni a dolgokat, kezelni, hogy működjön. A családja, így ragaszkodik hozzájuk, és egyrészről bennem ez teljesen érthető és rendben van. Másrészről én mindig kiálltam a szeretteim mellett. ha ilyen csúnyán viselkedtek volna a párommal, bennem megmaradna és nagyobb távolságot tartanék. Nem tudom magamban összeegyeztetni ezt a kettőt,ezért nagyon kiváncsi vagyok, ki mit gondolna- érezne ilyen helyzetben akár mindkét oldal nézőpontjából.
Ne haragudj hogy ezt mondom, de nekem úgy tűnik te szítod itt a feszkót egy kicsit.
Ha nem jársz anyósékhoz, hogy kerül elő a téma hogy téged ott szidnak a párodnak?
Párod hallgatag, gondolom nem azzal megy haza hozzád hogy az anyja elhordott negint téged mindennek.
A másik: az hogy te kiállsz a szeretteid mellett, az egy dolog. Egy pasi soha a büdös életbe nem fog kiállni egy nő mellett sem az anyjával szemben.
Az hogy téged nem kedvel az anyja, elhiszem hogy szarul esik neked. De nehogy már erről szóljon a kapcsolatotok. Tiszteld a párod anyjával való kapcsolatát. Legalább látszólag, ha egyáltalán komolyan tervezel ezzel a fiúval. Magyarul, soha ne legyen téma az anyja, meg az sem hogy a párod mennyit látogatja.
" Egy pasi soha a büdös életbe nem fog kiállni egy nő mellett sem az anyjával szemben."
Ó, dehogynem! Üvöltve zavarta el őket az otthonunkból a férjem. Mert ilyenek is vannak, csak nyilván, te egy kisfiút választottál és lettél a pótanyucija.
5# Igen, csak az a férjed !
Itt meg csak éppen összeköltözött egy pár, akiknek tiszavirág életű kapcsolatukban bármikor szétmehetnek anyös nélkül is.
A kettő faxig nem ugyanaz
Hát éppen 2 és fél éve élünk együtt, nem mondanám, hogy tiszavirág életű...
Meg hát minden tizen- huszonéves kapcsolat elkezdődik valahol. Nem hiszem hogy lenézendő dolog, hogy nem évtizedek után teszek fel egy ilyen kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!