Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nőként zavarna titeket ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként zavarna titeket ha párotok szándékosan alja munkára váltana?

Figyelt kérdés

Volt egy kollégám akivel együtt jelentkeztünk ide a céghez ahol én azóta is vagyok. Igaz én 22, ő 42 éves. A cégnek 4 hónapba telt hogy több száz ember közül találjon négyet aki el tudja végezni azt a szuperintenzív és nehéz képzést hogy aztán el tudjunk kezdeni egyáltalán dolgozni.

Ebből a 4 ből egy már a képzéskor megbukott, egy később adta fel, és mi ketten maradtunk.

Mi nyomtatott áramkör gyártásnál mérnökasszisztensi pozíciót látunk el.

Bonyolult, összetett munka, állandóan tanulni kell de jó mert folyton gondolkodunk fejlődünk.

Ennek az idősebb kollégámnak is tök jól ment, sokat segítettünk egymásnak. Erre egy év múlva csak úgy felmondott és később látom hogy elment Woltos futárnak.

Hát mondom ezt nem hiszem el. Nekem a barátnőm büszke hogy egy értelmes szellemi munkát végzek ahol van fejlődés. És szerintem ő is szégyellné, én főleg ha bicajos futárnak mennék ezek után.

Egy felnőtt 43 éves férfit hogy-hogy nem zavar egy ilyen durva lefelé váltás? És miért csinál ilyet ha van esze normális munkához?

2022. dec. 9. 07:09
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, nehezebben bírja a szellemi terhelést, mint a fizikait.
2022. dec. 9. 12:24
 32/40 anonim ***** válasza:
100%

Sokszor a fizikai meló jobban lecsapolja a stresszt.

Tudom, mert szellemi munkát is végeztem.

2022. dec. 9. 12:27
 33/40 anonim ***** válasza:
69%
Jót nevettem rajtad kedves kérdező. Pökhendi nagyképű alak vagy.
2022. dec. 9. 12:55
 34/40 anonim ***** válasza:
76%
Kérdés, hogy miért váltott a másik munkára és ha felszínes gondolkodás, ha nem, nem mindegy, hogy anyagilag milyen változással jár. Én nem nézem le azt, aki nem hú, de szellemileg stimuláló munkát végez, és nem is lelombozó nekem annyira, hogy emiatt szakítsak meg kapcsolatot bárkivel, vagy ne ismerkedjem vele, ha amúgy intelligens és olvasott. Az már probléma, ha azért vált munkát egy sokkal rosszabb fizetést adó munkára, aminek már a kapcsolatunkra vagy az életszínvonalamra van nagyon súlyos hatása, mert "áh, nem akarok felelősséget vállalni, inkább megyek diákmunkás jellegű melóra, mindegy, hogy felét keresem, és egy étteremb nem tudunk elmenni évi 1x sem vagy színházba, akkor is", meg "haha, akkor majd kevesebb gy-t kell fizetnem a k...a exfeleségemnek, megszívta, hahahaha"...
2022. dec. 9. 15:03
 35/40 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy meg a munka nem mindenkinek a kiteljesedés... sok embernek az, amivel a kiteljesedéséhez megkeresi a pénzt.

És egyébként sok minden miatt lehet váltani... pl. jobb munkarend, több flexibilitás...

2022. dec. 9. 15:05
 36/40 anonim ***** válasza:
67%
Nagyon dorongolja itt mindenki a kérdezőt, pedig indokolt a csodálkozása. Minden lenézés nélkül a biciklis futárok munkája nagyon kemény. Kíváncsi lennék, hogy a válaszolók közül hányan lennének képesek napi 40-50 kilométert tekerni esőben, szélben, hóban. A milliós kereset meg többnyire legenda. Bicikliseknél biztos nincs ennyi. Autóval esetleg, de ott már költség is van.
2022. dec. 9. 16:09
 37/40 anonim ***** válasza:
18%

Az első épelméjű válaszok 34,36!

2022. dec. 9. 17:02
 38/40 anonim ***** válasza:
61%
36 autóval sincs annyi! Amúgy meg a kérdező nézi le ezmiatt, nem mi!
2022. dec. 9. 17:15
 39/40 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem nem nézi le, csak csodálkozik, mert úgy érzi, hogy a jó munkát rosszabbra cserélte a kollegája.
2022. dec. 9. 17:55
 40/40 anonim ***** válasza:
100%
De kinek mi a rossz. Én egy irodába bediliznék kb...
2022. dec. 9. 18:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!