Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Maradnátok kényszerből kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maradnátok kényszerből kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Elkoltoztem egy masik varosba a baratom miatt, itt epitettem karriert, itt elunk egyutt. Azonban 1-2 eve nagyon sokat veszekszunk es kinyogte, hogy lett volna olyan, amikor szakitott volna velem, de nem tette, mert korulmenyes lenne kulon valni.... egyebkent ha nem veszekszunk (havi 1 nagyobb amugy), akkor nagyon jol megvagyunk, nem erzem, hogy kenyszerbol lenne velem. Ti tudnátok kényszerből maradni?
2022. dec. 5. 23:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
99%
Én nem, de sokan képesek rá, míg nem jön jobb, akivel megcsal, vagy miatta elhagy.
2022. dec. 5. 23:32
 2/14 anonim ***** válasza:
81%
Nem, de ez a nehezebb út.
2022. dec. 5. 23:35
 3/14 anonim ***** válasza:
86%

Ő ezek szerint simán megteszi, és te is, ha 2 éve havonta vannak nagy veszekedések!

Én biztosan nem csinálnám, erre jövőt alapozni nem lehet.

2022. dec. 5. 23:37
 4/14 anonim ***** válasza:
26%

Exemmel 2 évig maradtunk együtt szakítás után. Ő szakított. Persze utána semmit nem tett a költözésért. Pedig már akkor akart, mikor még nem szakítottunk, de ebbe nem megyek bele, nem vita volt, sőt.

Végül én költöztem el, és vicces volt évekkel később is visszanézni a beszélgetést, hogy 1 évvel szakítás után is kérdezem, hogy mikor költözik, de akkor sem akart. Nagyon nagy jótettet hajtottam vele végre. El akart költözni, megcsalt, szakított, 2 év eltelik és még mindig ott van. Végül jött egy külső tényező, ami miatt költöztem, persze, hogy örült neki, mert hát kevesebb cuccom van, ezért felajánlottam neki, hogy megyek én, ne kelljen költöznie.

Valójában ki kellett volna rugdosnom, akár rögtön, vagy legkésőbb fél, 1, 2 év múlva. De nem tettem, én mentem. Azóta is ott lakik, kapcsolata nagyon nincs, vagy amit bennem rosszat látott, ahhoz képest sokkal rosszabbal jött össze.

De tudjátok mit? Én vagyok a férfi. Ő meg nő, sőt, feminista, ezért mindig neki van igaza. Eltelt x év és még most sem ismerné be, sosem kért bocsánatot, de a legszomorúbb, hogy sosem fogja elfogadni, hogy nagyrészt nekem volt igazam, neki pedig kb... soha. Kiírhatnék olyan kérdést, és kíváncsi lennék a válaszra, hogy csak magára a kérdésre is lesnétek, én meg hájjal kenegetném magam a válaszok láttán, hogy na, hát igen, ez rossz sztori, de mi van, ha a következő exemmel még rosszabb volt? :D

Semmit nem tudok az életről! A mindenható igaz Isten vigyázzon rátok.

2022. dec. 5. 23:51
 5/14 anonim ***** válasza:
95%

"Én vagyok a férfi. Ő meg nő, sőt, feminista, ezért mindig neki van igaza."

"sosem fogja elfogadni, hogy nagyrészt nekem volt igazam, neki pedig kb... soha."

Azt hiszem mindent értünk.

2022. dec. 6. 00:08
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Évi min. 12 nagy veszekedés? Már nem lennék ott. Röhejes elgondolkodni is rajta.
2022. dec. 6. 00:20
 7/14 anonim ***** válasza:
Mi van? A kérdés se értem. Most kényszer vagy nem kényszer? Párom ilyet mondana nekem, lelépnék az biztos.
2022. dec. 6. 00:49
 8/14 anonim ***** válasza:
96%
Abban vagyok, nem száll le rólam. És nincs segítségem 0-24, elköltözni meg nincs hova kihez.
2022. dec. 6. 05:17
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nincs, hogy nincs más megoldás, csak olyan van, hogy valaki nem teszi bele az időt, energiát, pénzt, fájdalmat, mert mégiscsak jó neki. Szokták mondani, hogy "még nem fáj eléggé". Ha majd fog, akkor majd elmész. A kérdés az, hogy ez nálad hol van. Van, akinél egy rossz szónál, van, akinek 3 törött borda után is van még kifogása, miért nem megy el.
2022. dec. 6. 06:03
 10/14 anonim ***** válasza:
76%

200 nettom van, kifizetem a rezsit lakbert szamlakat ami olyan 80-100 ezer, es marad 100 egy hónapra megélni gyerekkel.

Es ebbol vegyek ki masik albit meg koltozzek el, mikor 3 havi kauciot kérnek ÉS még mondjak is fel es keressek másik városban nem csak albérletet de munkát is és legyek munkanélkuli.

Gyerekkel.

A nane meg sz.rik bele nem segit semmit mert még nem folyt vér, komolyan se veszik.

2022. dec. 6. 07:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!