Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan közületek aki hosszabb házasságban beleszeretett másba, akivel nem lehetett együtt? “Hazatalált” még?
Figyelt kérdés
2022. dec. 5. 18:38
11/18 anonim válasza:
Szóval utólag hazataláltam de már nem volt hová nekem sem.
12/18 anonim válasza:
Na ezt mondom..másik kérdés alatt majdnem megöltek..a hàzassàg természet ellenes dolog.. Nem lehet több 10 éven keresztül egy valakivel ennyit lenni mert kiszerettek egymàsból ill ott a kìvàncsisàg stb..
13/18 anonim válasza:
Nem, mert egy normális feleség nem fogja elturni, hogy más nőt esne jól megnyomogatni...
Tegy szivesseget a felesegednek és hadd el, jöjj össze a "szerelmeddel" aztán ha megunod sirankozz ismét a GYK-on, hogy mit veszítettel a feleséged mellett!
14/18 anonim válasza:
Egyszer volt. De nem lett azzal a másikkal semmi, nem is akartam, hogy legyen, mert tudtam, hogy a jelenlegi párommal szeretnék maradni. Megértettem, hogy benne van egy hosszabb kapcsolatban, hogy megtetszik más valakinek, a kulcs az, hogy ezt hogyan kezeljük. Nyilván nem hagy az ember ott csapott papot és rohan bele valami újba. Elmondtam a páromnak, hogy ez van, most kicsit szar, túl leszek rajta. És túl lettem, ennyi.
15/18 anonim válasza:
Igen, és nem találtam haza, mert már nem is akartam visszatérni abba az unalmas, kiszámíthatatlan, börtönbe. A másik férfivel végül nem lett semmi, jól átrázta a fejem és csak kihasznált. Egy jó kis trófea lettem neki, ennyi. Rohadtul fáj, de még mindig jobb egyedül, mint a férjemmel, aki szintén kihasznált, megalázott, hülyének nézett, úgy kellett ugrálnom ahogy ő és a családja fütyült.
16/18 anonim válasza:
A 14-esnek respect. Olyan jó volt egy ennyire éretten és realisztikusan hozzá álló embert is olvasni!
17/18 anonim válasza:
Beleszerettem, de nem történt semmi. Majd hazataláltam.
18/18 Med_fet_ati válasza:
Nekem volt, többször is....
Mindig, mikor már hülyeséget csinálnék, de tényleg a legutolsó pillanatban, meghúzom a határt... a legtöbb csajnak ez nem jön be, mert mindent is akarnának, én meg hagyom a fenébe az egészet és elmegyek haza :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!