Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet esélye egy szakiskolás tanulónak egy gimis lánynál?
Köszönöm a vláaszokat. (nem pont ilyenre számítottam mondjuk. :D)
Azt pedig nem tudom, hogy van-e esélyem nála, vagy, hogy ő mit gondol a szakisokról (bár szerintem nem sok jót... :D), mert csak a nevét tudom, azt, hogy milyen a természete, azt nem. De nem tűnik flegmának, sem pökhendinek, aztán persze lehet, hogy tévedek. :)
Egyébként én nem olyan vagyok, mint a többi szakis, én nem bunkózom, nem káromkodom és nem is verem magam, hogy ilyen meg olyan kemény vagyok.
Mielőtt elkezdenétek itt mindenféle dolgot kitalálni h gyűjtőbe járunk meg h ide a legrosszabbak kerülnek. azok nagy tévedésben vannak. Én pl nem tagadom le h azért járok ide mert b*sztam tanulni és csak szakmunkásba vettek fel. Emiatt nem zavartatom magam. mert senki se kérdezte h Hé te miért vagy szakmunkás?
Erős gépészeti szakon tanulok és megnyugtatok mindenkit h többet kellessz tanulnom a vizsgámra mint 1 gimnazistának.
Sztem van esély. Legalábbis engem megnéznek hazafelé mindig mert nem mondja meg senki rólam h hol tanulok. A kezem ápolt szépek a körmeim stb.
18/F
Iskolai napokon rólam sem mondja meg senki, hogy szakis vagyok, az osztálytársaim néha azzal húznak, hogy nekem gimibe kéne járnom...:D
Viszont ha gyakorlat van, akkor sajnos munkásruhában kell nyomulni az utcán és a buszon is és bevallom, van amikor baromira szégyellem, hogy így nézek ki. Pl. ma is, hazafele tömve volt a busz gimisekkel, még szerencse, hogy az a lány nem volt rajta, mert az még cikibb lett volna. :D
hát te nem vagy normális..
attól még hogy olyan suliba jársz attól még bejöhetsz neki meg még több.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!