Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha feltételezem hogy a barátom lop tőlem, jó tesztnek az alábbi?
A 13.válasz tett bogarat a fülembe
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Nekem az a furcsa, hogy eltűnnek tőlem a plüss hajgumik
Ilyenek
Amikor falfestés volt és minden berendezés is ki lett pakolva, még ott sincsenek, semmi mögé le sem esve. Úgy felszivodnak a hajgumik akármikor veszek, hogy nagyon maximum 1-2 napig van csak 1 meg, ha veszek kettőt, a héten már vennem kell újakat mert egyik sincs meg. Vannak amiket mégcsak nem is hordtam, másnap eltűnt.
A barátom hülyének nézne, ha ezzel támadnám be. És megsértődne.
De azon gondolkodom hogy veszek vagy 5 hajgumit és lerakom mindenhova a lakásban. És sokszor kimegyek pl wc-re és magára hagyom.
És ha már nincs nálam a barátom, ha eltűnt vmelyik, akkor ő lop.
(Az én barátom is olyan, mint 13.komment, hogy röhög azon, ha átver vkit)
Nem a hajgumikat szúrta ki.
Nem csak azt vettem, hanem aranyszinű fülbevalót is.
És arra nyitottam rá hogy az egyik fele van a kezében, és azonnal számonkért az honnan van, melyik pasi vette nekem, mutassak blokkot ha én vettem, de aztán nem foglalkozott vele(első ránézésre igazi aranynak látszik)
Hajgumik megvannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!