Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom folyton piszkál azzal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom folyton piszkál azzal hogy megg híztam. Nem is vagyok kövér. Nektek szokott ilyet a párotok?

Figyelt kérdés
Nagy a kor külömség köztünk. 20 éves vagyok ő meg 30 így bő 10 év. 1 éve vagyunk együtt. 3 hónapja össze is költöztünk. Nos én az utóbbi időbe meghiztam eléggé. Amikor össze jöttünk a párommal nagyon sovány voltam. 150 cm vagyok és voltam 40 kiló. Se combom, hasam.. Nagyon soványka voltam. Viszont én most az utóbbi 3 hónapban felszedtem 10 kilót. Most vagyok 50 kiló. Most vagyok megeglégedve magammal. De a párom folyton lekövérez. Ami szerintem nem igaz. Van egy kicsi hasam de nem nagy. Kicsit nőiesebb az alakom. Hasam van egy kicsi dr nem nagy.a párom meg folyton piszkál. Eddig soha. Még ő is támogatott abban hogy hízzak. Mivel tudta hogy ezt akarom elérni. Ilyenek mond hogy hájas meg coca. Röhög közbe mert csak viccnek szánja. De tudja hogy ezzel megbánt
2022. dec. 1. 16:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
95%
Szep nagy, meretes tahot valasztottal parodnak. Meddig tartod meg?
2022. dec. 1. 17:54
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd ott.
2022. dec. 1. 18:14
 13/19 anonim ***** válasza:
29%
Szégyenljétek magatokat! Kb 4 kérdéssel lejjebb egy nő akarja otthagyni a párját. 6 év alatt 20 kilót hízott a fickó. Több nő azt írta, hogy elhagyná hasonló helyzetben a párját , 20 kiló felszedése miatt. Itt sokkal rövidebb idő alatt a felét szedte fel a kérdező. Milyen érdekes, itt is a férfi a szemét. A helyetekben rendet raknék a fejetekben.
2022. dec. 1. 18:19
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

A 150 centihez az 50 kiló nem kevés, főleg úgy hogy hirtelen jött fel zsírban 10 kiló.

A #10-es is jó nagy hülyeséget írt, a 130 centis fuldokolna a zsírban 50 kilóval, nem csak szimplán túlsúlyos lenne. Nem ismerek akondropláziás felnőtteket hogy tudjam a súlyukat, de egy 130 centis gyerek optimális esetben 20-23 kiló. Tízéves 142 centis 31 kilós fiam van, a nála 10+ kilóval több gyerekek súlyosan elhízottak, cseszteti is a szüleiket az orvos.

150 centis felnőttet meg nem is ismerek. 157 centis a törpilla legjobb barátnőm, 45 kilós volt fénykorában, most 57 és minden csak nem vékony.

2022. dec. 1. 19:03
 15/19 anonim ***** válasza:
92%

Örülj, hogy nem vagy csontváz.

"Ilyenek mond hogy hájas meg coca. Röhög közbe mert csak viccnek szánja. De tudja hogy ezzel megbánt" - Ez itt a baj. Hogy szándékosan megbánt. Ne maradj vele - itt nem a súly a gond, nem szeret, nem tisztel.

2022. dec. 1. 19:09
 16/19 anonim ***** válasza:
73%

Kérdező, az anorexiás nők terméketlenek, meddők, leáll a ciklusuk…. Hidd el egy normális, maszkulin férfinak, akinek nincsenek elakadásai saját magával, nem ez jön be! Ösztön szinten sem!

A párod nem tisztel! Én kiadnám az útját!

2022. dec. 1. 20:22
 17/19 anonim ***** válasza:

Érdemes lenne elmenni egy kivizsgálásra. Lehet, hogy szervi ok, hormonális probléma (pcos, inzulin rezisztencia vagy pajzsmirigy) áll a háttérben. Az sose egészséges, ha valaki hirtelen nagy tömeget hízik, maximum akkor, ha a kapcsolatotok elején nagyon egészségesen étkeztél és hirtelen a csokit tömöd magadba a chipszel meg a mekivel kísérve. Nyilván akkor itt egy életmódbeli változás okozta.

Én sajnos most meghíztam, 5 hónapja szültem, és a lányom éjt nappallá téve ordít. Nem eszek hízlaló dolgokat, hanem egyszerűen rosszkor eszek. Egésznap nincs időm enni (csak vizet viszek be), aztán este elalszik a gyerek, végre van egy kis időm magamra (fürdeni, enni) és ugye az este bevitt kalóriát viszem magammal az ágyba, a zsír meglerakódik, hisz nem mozgom le. Úgyhogy próbálok változtatni ezen, illetve visszamenni edzeni edzőterembe, de egy pici hasfájós + fogzós baba mellett, aki csak nálam marad meg (a férjem hajnalban indul dolgozni és késő este ér haza) nagyon nehéz ez. Ettől függetlenül a férjem nem mond ehhez hasonló sértéseket, hiszen tudom, hogy 12 kiló + vagyok a terhesség előtti súlyomhoz képest. Diétázok 3 hete (tudatosan most már kerülök minden hízlaló ételt) és jövő héttől megyek mozogni is rendszeresen. Neked is ezt javaslom a kivizsgálás mellett. A párodat meg rakd ki. Aki így viselkedik veled, megaláz, az nem szeret téged.

Egyébként 150 centihez az 50 kiló nem sok szerintem sem. Nem vagy túlsúlyos. Én most 156 centisen vagyok 70 kiló, a versenysúlyom 52. A cél jelenleg 55 kiló. 15 kilótól akarok megszabadulni. Én túlsúlyos vagyok, te nem. Azonban a hirtelen 10 kilóból lesz hirtelen majd 20 kiló is. Ezt mindenképpen kivizsgáltatnám a helyedben.

2022. dec. 1. 23:22
 18/19 anonim ***** válasza:

Vannak gonosz emberek, ahogy a volt ferjem is aki szerette az önbizalmam leépíteni.

Meg az is lehet, hogy úgy erzi, sok penz megy el kajara es így akar spórolni, hogy teged anorexiaba es halálba hajszol

2022. dec. 1. 23:45
 19/19 anonim ***** válasza:
38%

Az én párom is dettó ez, de én nem veszem magamra, mert tudom hogy jobban nézek ki. (164/60)

Elötte minden ruha leesett rólam, most meg van mellem, popsim. De másoktól is csak pozitív a visszajelzés. Egyedül az arcom nem tetszik, hogy kerek. De egyébként én nem foglalkoznék vele. Sportolj mellette, legyél szexi. 😊

2022. dec. 2. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!