Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőktől kérdezem. Milyen volt, miket csinált a legrosszabb férfi, akivel eddig kapcsolatban voltál?
Ezek betegek, nem nőnek fel.
Én meg azt remélem, hogy az exemet jól elverte valaki.
Egy exem volt, ő lerombolta az önbecsülésemet - magával volt baja, tehát mindenért én voltam a hibás -, a szexben erőszakos volt, fogamzásgátlót szedetett velem, mert ő "nem bírja gumiban" (bár egyébként sem kb).
Amikor nem áltt fel neki, akkor engem cs.sztetett, az első orális szexnél magára fogott, majd miután nem tudott elmenni, ugyanúgy lehordott...
Mindegy, ez már a múlt, de az első szexuális élményeim naygszerűek :(
A barátom szerencsére normális, türelmes férfi, és nem erőltetett semmit, csak révezetett, kért - de emlékszem, hogy majdnem elsírtam magam, amikor szerette volna, ha orálisan kielégítem. Féltem, hogy ő is beszól, esetleg rászorítja a fejem...
Eltelt jópár év, mellette önmagam lehetek, és szexuálisan is kiteljesedtem. Gyakorlatilag bármit megtehet velem (szó szerint), mert még a legvadabb, az uralma alá vonós-lefogós szex alatt sem bánt, figyel rám és arra, hogy nekem is jó legyen.
Az exem puhapöts volt és féltem mellette (sokszor megdgni sem tudott normálisan a potenciazavarok miatt), a barátom érzéki, szenvedélys, és szinte mindig ő irányít, néha a hajam húzza, néha kényszer-oráloztat... megteheti. Ő bármikor, mert nem tárgyként kezel, nem aláz meg. Épp ellenkezőleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!