Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak szerintem túlzás ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem túlzás ez a születésnapi “szokás” pároknál?

Figyelt kérdés

Házi készítésű születésnapi torta

Születésnapi ajándék

Étterem a születésnap estéjén (ünnepelt párja fizet)

2022. nov. 29. 22:59
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy te meg a Manci sértődősök vagytok, attól még nem ez a norma.
2022. nov. 30. 11:41
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Mert akkor szerinted hogy ünnepejelenek? Adjanak valami haszntalan szart amit a másik sosem használ? A torta szép gesztus, az étterem együtt töltött idő, közös élmény. Az ajándéknak meg mindenki örül.
2022. nov. 30. 11:56
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Ebben semmi túlzás nincs, legalábbis az én környezetemben az a norma, hogy a szülinapost meglepjük valamivel.

A párommal mindig kedveskedünk valami ajándékkal és tortával (mindig mi sütjük), majd azon a hétvégén elmegyünk kirándulni vagy várostnézni valahova.

A barátnőimmel mindig szervezünk valamilyen programot, például elvisszük színházba vagy kalandparkba, majd egy torta társaságában összeülünk beszélgetni és ajándékozni.

A családommal mindig is az volt a szokás, hogy összeül a család tortázni és ajándékozni, majd elmentünk valahova, például bowlingozni.

Érthető, ha egyesek nem így állnak a dologhoz, de miért különös vagy problémás, ha sokan szeretjük megünnepelni a szeretteinket?

2022. nov. 30. 13:04
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is együtt sok lenne, viszont egy torta ajándék, vagy ajándék étterem, vagy valami közös szülinapi program belefér
2022. nov. 30. 14:05
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem alap, hogy a párok megünneplik egymás szülinapját. A házi torta nem elvárás, nem mindenki jó ebben, de azért valami tényleg legyen már. Az se baj, ha nincs sok pénz ajándékra, nem az a lényeg, ha csak az fér bele, akkor egy szelet csoki is ajándék, de legalább gondolt a párjára.

Viszont ha nem okoz gondot, egy rendes szülinap szerintem tök normális, semmi túlzás nincs benne. Torta, étterem, ajándék, szülinapi buli, egyik sem túlzás, nálunk ezek mindig vannak.

2022. nov. 30. 15:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!