Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem túlzás ez a születésnapi “szokás” pároknál?
Házi készítésű születésnapi torta
Születésnapi ajándék
Étterem a születésnap estéjén (ünnepelt párja fizet)
Ebben semmi túlzás nincs, legalábbis az én környezetemben az a norma, hogy a szülinapost meglepjük valamivel.
A párommal mindig kedveskedünk valami ajándékkal és tortával (mindig mi sütjük), majd azon a hétvégén elmegyünk kirándulni vagy várostnézni valahova.
A barátnőimmel mindig szervezünk valamilyen programot, például elvisszük színházba vagy kalandparkba, majd egy torta társaságában összeülünk beszélgetni és ajándékozni.
A családommal mindig is az volt a szokás, hogy összeül a család tortázni és ajándékozni, majd elmentünk valahova, például bowlingozni.
Érthető, ha egyesek nem így állnak a dologhoz, de miért különös vagy problémás, ha sokan szeretjük megünnepelni a szeretteinket?
Szerintem alap, hogy a párok megünneplik egymás szülinapját. A házi torta nem elvárás, nem mindenki jó ebben, de azért valami tényleg legyen már. Az se baj, ha nincs sok pénz ajándékra, nem az a lényeg, ha csak az fér bele, akkor egy szelet csoki is ajándék, de legalább gondolt a párjára.
Viszont ha nem okoz gondot, egy rendes szülinap szerintem tök normális, semmi túlzás nincs benne. Torta, étterem, ajándék, szülinapi buli, egyik sem túlzás, nálunk ezek mindig vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!