Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell kezelni egy makacs, konok, büszke, magánakvaló, de nagyon érzékeny 30 feletti pasit?
agyon kell ütni kiverni a fogait eltörni az orrát betörni az arcát az állát eltörni és kész .
én is pont ilyen vagyok nálam egy pofon segitetet de komolyan nem hülyeségből irom
Nehéz ügy.
Ha harminc feletti, akkor emlékeztesd erre. És pl. arra, hogy Te ennek ellenére, rajongsz érte.
(Ennek egyetlen férfi sem tud ellenállni, olyan ez nekünk, mint a jutalomfalat a kutyának, mármint, a rajongás.)
Érzéssel és együttérzéssel adagolva, erre nagyon figyelj oda, akármilyen nehéz is! Ahogy csak egy nő képes az ilyesmire, odafigyelve arra, mit bír a partnere. És amivel nem kényezteti el Őt, erre is figyelj. Úgy értem, Neked is van egy célod Vele, nemde? De igen.
Ha megnyitja a lelkét, akkor jutalmazd meg! Morzsa a morzsáért cserébe, ha kell.
Én is elmúltam 30, és már érzem, határozottan érzem, hogy a 20-as éveim soha nem térnek vissza... De egy okos és céltudatos nő bármire képes. Csak döntened kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!