Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 4.pasi aki olyannal flörtöl hogy vagy kollégém vagy felettesem vagy bnőm. Ha ezek előtt letagadom, akkor mentettem vmit?
Figyelt kérdés
Azt haggyuk h rosszul válogatok.
Ezek több éves komoly kapcsolatok, nem alkalmi szexkalandok.
Persze szakítás lesz, csak azt én időzítem mikor.
Már korábbi 2 munkahelyemen égettek be ezzel 2 különböző volt barátom.
A 3.munkahelyen pedig tegnap a 3.és jelenlegi barátom.
A felettesemmel flörtölt.
(Ezek kivédhetetlen alkalmak, nem részletezem hogy kerülnek a munkahelyemre vagy bnőim közelébe.)
Ha ma a munkahelyen letagadom h nem is a barátom talán nem röhög akkor rajtam a munkahely?
Vagy mit csináljak utólag?
2022. nov. 29. 06:57
11/11 anonim válasza:
Kamu kerdes.. ha meg sem , akkor remelhetoleg a pasid elintezte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!