Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 4.pasi aki olyannal flörtöl hogy vagy kollégém vagy felettesem vagy bnőm. Ha ezek előtt letagadom, akkor mentettem vmit?
Azt haggyuk h rosszul válogatok.
Ezek több éves komoly kapcsolatok, nem alkalmi szexkalandok.
Persze szakítás lesz, csak azt én időzítem mikor.
Már korábbi 2 munkahelyemen égettek be ezzel 2 különböző volt barátom.
A 3.munkahelyen pedig tegnap a 3.és jelenlegi barátom.
A felettesemmel flörtölt.
(Ezek kivédhetetlen alkalmak, nem részletezem hogy kerülnek a munkahelyemre vagy bnőim közelébe.)
Ha ma a munkahelyen letagadom h nem is a barátom talán nem röhög akkor rajtam a munkahely?
Vagy mit csináljak utólag?
Nem aludtad ki magad rendesen ahogy látom....elég katyvaszosan fogalmazol...szóval nyelvtanból leülhetsz Egyes!
Egyébként kevesen fognak ki egymás után sorban ilyen kreténeket...talán 1-1- de , hogy munkahelyeden...háát ehhez igazi f**aszfejség kell...
szóval...
1. alapból ott kéne hagynod
2. akár le is tagadhatod, de sajnáltathatod is magad, hogy mekkora egy kretén szemét pasid van és brühühü csak kihasznál meglátod sokan vigasztalni próbálnak majd
Amúgy milyen munkahelyen dolgozol te, és minek jár oda a pasid?
Egyik pl
Elado voltam aluljároban a szemkozti uzlet is nyitott volt es csajeladok voltak.
Az akkori barátomnak màr elore szoltam ha bejon hozzám(jött elém)ne lesegessen át, ha eléjuk jön a baratjuk az ő barátjuk se les engem. De ettol fuggetlenul amig en kiszolgáltam összeszemett a szemkozti eladoval es ezek utan ugy dolgoztam veluk hogy rajtam rohognek magukban.
Masik munkahely. Irodai. Csak en voltam egyedul es a fonokasszony aki miniszoknya magassarku meg ilyenekben jár sokszor bejott hozzam. Amikor kulfoldrol jott haza a baratom nem volt kulcsa engem nem engedtek el munkahelyrol, ezert bejott hozzam, a fonokasszony meg egybol tudni akarta ki jön be hozzam, kotelezo volt bemutatnom, erre nekiálltak flörtolni.(a baratom csak siman udvarias akart lenni mert fonokom de aztan többet vittek bele a szituba mint kéne, nem is kicsit)
3. A bnoim elott égetett be azt nem reszletezem. De ez ki van vedve h pasikat nem mutatok be bnőknek.
A mostani meg. Tegnap rendezvenyunk volt. Vacsora. Es kiderult hogy a fonokom(aki szinten ilyen csöcskidobos fonokasszony mint az elozo munkahelyemen a fonokom)az a párom főnökének a felesége. Igy a párom mint az elozo már megint csak siman udvarias akart lenni, de már megint több lett a szitubol)
Es mondtam a baratomnak kivancsi vagyok ha en megyek majd be az ő munkahelyére akkor a főnöke ugy fog e nekem nyalni meg csicskulni ahogy ő az en főnökasszonyomnak!
Na ezen majdnem összevesztunk hogy lecsicskázom a párom, még engem állt neki fenyegetni hogy beszélek vele, mondtam neki nem a saját párod kene fenyegetni, mas nőkkel meg flörtölni gondolkozzon ő el magán.
Nagynehezen megbeszéltük, de most nem tudom h a fönokasszony rajtam röhög e hogy neki van becsicskulva a párom.
Nem tudom beszéljek e a főnökasszonnyal, van e vmi probléma, zavar, h levegőnek vesz. :(
Azt sem tudom kérjek e elnézést esetleg valamiért?
Cicuka, az állítólagos incidens tegnap volt. Vagyis már kerek 8 perce zavart, hogy levegőnek néz, hacsak nem a főnökasszonnyal töltötted az éjszakát. Még szerencse, hogy nem vagy nárcisztikus. Egyáltalán nem😂
Mégis mit kéne tennie? Fura, de nem mindenki veled foglalkozik 0/24-ben. Ne mondj semmit, ez kettőjükre tartozik. Semmi közöd hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!