Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik akik itt GYK-n akarnak ismerkedni fiúk azok szexmániások, már annyira hiányzik nekik a szex bárkire ráírnak? 20L
Férfi vagyok, jelenleg kapcsolatban, de régebben volt olyan, hogy itt ismerkedtem. Soha, senkire sem én írtam rá, hanem a kérdésem vagy válaszom alapján rám írtak lányok.
Az meg relatív, hogy kinek mit jelent az, hogy szexmániás. Nem kéregettem képeket vagy ilyesmi, de szeretem a szexet, mint minden egészséges ember.
Itt amúgy a többségből a gázabb alakok verődnek össze. A férfiakból sok perverz, incel, de a nőkből is leginkább a frusztráltak. Elég megnézni, hogy milyen érvek nélküli veszekedést szoktak letolni az emberek.
:) Hát amikor a hormonok dolgoznak, hát ott a légy sem mer repülni.. és ezek szerint a bárkire írás sem szent, mert hogy itt felelősség nélkül anonim megtehetik :)
Senki ne vegye fel ezt az inget, ha nem az övé. Ez a jelenség nem személyre szól, hanem a túlfeszült hevület tini játéka.
Az az ember (ffi, vagy nő), aki nem mer, vagy nem tud tisztességgel viseltetni ezekben a dolgokban, figyelmet sem érdemelnek. Ennyi. Ne engedjétek felzaklatni magatokat idétlen hülyeségeken, mert ezek nem mások. Ha meg valaki kitárulkozik az ilyenre, legyen benne boldog öröme!
ma 18:56
"belső értékeket látod meg"
Érdekes a nők itt képcsere után egyből eltünnek,akkor ők nem a belső értéket nézik?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!