Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek a szorongásommal pl a randi előtti blokkal?
Olyan vizsgadrukkféle van bennem, hogy olyan szinten blokkolok hogy nem is készülök a randira egyaltalán. Lekopott körömlakk és társai és nem birok meg sem mozdulni.
Egyszer pl külföldön éltem, szakítottam a külföldi barátommal aki aztán folyamat videocseten könyörgött meg millio több órás beszélgetések tervek manipulácio hogy menjek vissza.
Na amikor ő közölte h eljön hozzám Mo-ra..
Agyba főbe nekiálltam a kecot szinte felújítani, magamat valahogy felturbózni(eléggé szétcsúsztam nélküle),mire megérkezett egy mosott rongy lettem mire mindennel végeztem es kedvtelen depresszios, és végig flegmáztam vele a kimerültségtől.
Erre most a barátommal hasonlo már megint.
Szakítottam de nem akarja h vége legyen, amiért tud manipulálni amolyan se veled se nélküled a kapcsolatunk, ritkán találkozunk, ami viszont jó, kellemes időtöltés.
Na nélküle megint azét vagyok amugy csúszva de nem akarom hogy így lásson meg.
Csinálnám a hajam körmöm a kecót, hogy ha már egyszer lát/hét, legalább addig ne lásson lepukkanva.
És most blokkoltam. Olyan stresszben vagyok, hogy meg sem tudok mozdulni, rumli van és én is "kivagyok". És nem tudok elkezdeni pattogni.
Es jön a depresszio is, érzem, mint sötét felhők, rámtelepednek.
*nélküle is szét vagyok csúszva
Nekem a kudarc az kudarc, alapvetoen nem vagyok tipp topp szakítások után, vagy kapcsolatok előtt.
Én sem értem hogy miért foglalkozol exxel, egyfajta megfelesi kényszer vagy mint az előző írta kapcsolatfuggo vagy exekkel?
Érthetetlen az egész kérdés de komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!