Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen negatív/gáz randizos vagy szakítós élményeitek vannak?
Randizós:. Utána fordult egy másik nőnek.
Szakítós:. Szex után be nyögte hogy hat ő nem akar igazából kapcsolatot velem tovább (4. Év…)
Nagyon jó bulis este után hazakísért, pár nap cset, teljesen odalettem érte, hideg volt, megbeszéltük h első randin sétálunk a Halászbástyánál és én majd viszek meleg teát, szendvicset.
Már a villamoson benyögte h van barátnője csak meg akarta nézni hogy tényleg olyan szép vagyok-e élőben is mint akkor éjjel.
Idiótának éreztem magam a táskámban a bekészített mindennel, de semmi előjele nem volt h csak szórakozik és ebből semmi sem lesz.
Negatív 1: 45 perc várakozás után leléptem. Jön a telefon fél óra múlva: hol vagy??? Tudom, hogy a nők néha késnek és ez okés de azért térj már magadhoz.
Negatív 2: a csaj a randira az egyik barátnőjével jön. Azt hittem épp arra van dolga és megy a saját dolga után, de nem. Akkor mondtam, hogy na akkor jó, hogy ketten vagytok, jó szorakázást nektek.
Szakítás: távkapcsolat. meg kellett beszélni pár dolgot, de ő csak telefonon volt hajlandó. Elmondom mi bánt... csend. Mondom szólj már te is valamit. Válasz: elgondolkodom és majd felhivlak. Semmi hívás. Hat évvel később bejelöl a FB-on és elküld egy másfél oldalas levelet, hogy mennyire hiányzom neki meg miegymás és elmondja, hogy a férje egy majom és milyen rossz házasságban él.
Szakítás: 3 év együttélés után nem működött, megbeszéltük. A szép idők emlékére kapott 12 millió vigaszdíjat (akkor ez még többet ért) és megbeszéltük, hogy egy nap, amikor nem leszek otthon, elviszi a cuccait. Utána hazamegyek, nemcsak a cuccai hiányoznak, hanem edények, étolaj(!) és még pár antik műtárgy is...
Randi: Tinderen viszonylag gyakori, hogy a lányra valamiért "hirtelen" felszalad úgy 20-30kg felesleg a képek készülte óta. De a "legjobb" élménynél úgy nézett ki, mint a képeken, nem ez volt a baj. Már azért leb@szott, hogy nem 5 méterről köszöntem neki (de integettem), hanem akkor, amikor odaértem elé. Miközben mentünk a 2 percre lévő helyre, végig szótlan volt, csak 2 szavas válaszokat adott. Aztán ahogy a teraszon kihúzom neki a széket, rögtön leb@szott megint, hogy miért én választok helyet. Mondom, mert csak ez a szabad asztal van árnyékban (btw, nyár, 40 fok, du. 5 óra, tűző napsütés). És mi van, ha a ő a napon szeretne ülni?! Itt mondtam neki, hogy ennyi, nem bírom és leléptem. Pedig még a duci, kamuképes csajokkal is szoktam fél órát beszélgetni és én hívom meg őket, mert úgy vagyok vele, hogy ha már eljöttek, akkor én is megtisztelem őket.
Az egyik:Neten megismertem egy pasit. Pár nap múlva találkoztunk. Késett, így én fizettem a programot. A randi végén megcsókolt, de valami rettenetes volt, kb nyakig nyálas lettem. De gondoltam adok neki esélyt azért ennek ellenére is. Az első szex elég pocsékra sikeredett, nekem se volt jó, kevés volt az előjáték, pár nyáltengeres csók és kb fél perc símogatás utàn tette be a célszerszámot, nem volt kellemes, kb csak a fogamzásgátlóm síkosító jellegének köszönhetem, hogy nem fájt, idő közben lekonyult neki, és fel se állt többet. Hát oké, mégse tetszem neki, van ilyen.
Hazavitt, az úton egy szót se szólt hozzám, ráadásul rágyújtott pedig állítólag leszokott ( én meg ezért randiztam vele, mert bagóssal sose kezdenék). Mikor odaértünk hozzám, mondtam neki, hogy jó lenne normálisan megbeszélni a dolgot, azt mondta egy következő alkalommal ha már megnyugszik. Nem keresett, 3 nap után én üzentem neki hogy jó lenne találkozni, de lerázott hogy sok a dolga. Majd hétvégén...aztan már péntek volt de nem keresett, így megírtam neki üzenetben, hogy jó lenne ha megtanulna felnőtt férfiként kommunikálni ha valaha akar még valakivel párkapcsolatot a jövőben, de velem többet nem szórakozik, és én részemről lezártnak tekintem azt ami köztünk volt, mert ilyen bánásmód mellett nem tudok mást tenni. Ennyi volt.
Erre annyit válaszol, hogy oké, ha így gondolom,zárjuk le.
??????? Gyökér.
Volt egy másik pasi is, 1,5 hónapig találkozgattunk, majd beközli hogy ő amúgy az excsaját szereti és visszamegy hozzá, de azért jót mulattunk együtt. Hát.....mondom oké, ha így gondolod.
2 hónapra rá írt egy üzenetet, hogy nagyon hiányzom, jó lenne találkozni.
Megírtam, hogy már van párom akivel boldog vagyok ( akkor már együtt voltam az azóta már férjemmel), így nem fogok vele találkozni, de ha nem lenne, ő akkor sem kellene, miután hetekig hitegetett mennyire odavan értem, aztán egyik napról a másikra közli hogy semmit nem jelentettem neki csak jót szórakoztunk és amúgy mást szeret.
Erre visszaírt mekkora r***banc vagyok, amiért ilyen hamar bepasiztam, és nem adok neki még egy esélyt.
Elmebeteg!
Még korábban volt egy pasi aki az első randin eldöntötte, és kijelentette, hogy mi a második randin szexelni fogunk. Hát, nem volt 2. randi.
Volt egy srác aki ismerkedés közben mesélte hogy a mai lányok mekkora ribik, merthogy korábban találkozott olyanokkal akik a 3.-4. randin már lefeküdtek vele, erre mondja hogy hát ezek ennyit is értek és többet nem is kereste őket. Mondom, akkor ezen az elven maradva te is egy nagy r***banc vagy, hiszen te is lefeküdtél velük 3-4 randi után. Erre benyögi hogy jaj hát én pasi vagyok, az teljesen más😂😂😂😂😂 Hogyne. Azonnal közöltem vele hogy én ilyen barmokkal nem ismerkedem, és nem is kerestem többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!