Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen negatív/gáz randizos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen negatív/gáz randizos vagy szakítós élményeitek vannak?

Figyelt kérdés

2022. szept. 24. 21:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
75%

Társkeresőn írtam neki, válaszolt tőmondatban. Utána pár napot beszélgettünk, de furcsa volt, hogy a válaszai: igen, nem, ahha, persze, igen, nem, de, ja, ahha voltak. Utána 2 hét szünet, azzal tudtam becserkészni, hogy rájöttem, a szomszéd gyárban dolgozik, és megírtam neki.

Hétvégére megbeszéltünk egy randit, gondoltam elviszem Tihanyba, én is rég voltam ott.

Aztán mesélt nekem az életéről. A bátyja Németországban él, de nem beszélt már vele 5 éve, a húga valami munkásszállón él, de nem látta már 3 éve, egyébként az anyjuk gondnokság alatt van, mert epilepsziás, és debil, az apjuk 100 km-re él egy romos házban, és masszív alkoholista. Akkor kezdtem gondolkodni, na gyorsan érjek haza, de hát le kellett tudnom a napot. Akkor mesélt magáról, hogy Zalából a Jászságba költözött először a szerelméhez, aki egy huszonéves, drogos, alkoholista, 50 kilós csöves, aki nem dolgozott még sosem, az apja tartotta el. Csak a fater kibaszta a lányt, mert ő sem dolgozott. Utána csöves volt Pesten 2 hónapig, aztán Tatabányára került munkásszállóra. Az út közben nyavalygott, hogy éhes, de ő csak étterembe fog enni, elvittem, csinált 20 ezres számlát, a felét nem ette meg, de még kért mást, meg akkor ezt is, azt is. Tihanyba értünk, azt mondta, meleg van, menjünk haza. Hazavittem, az út közben még mesélte, hogy ő egyébként nyugtatókat szed orvosi javaslatra, mert már ki akart ugrani a harmadikról, meg 2x a nyolcadikról is. Hazavittem végre. Másnap ír, hogy Pesten van, és küldjek neki pénzt, mert elverte az összes pénzét, és nem tud hazajutni. Kiröhögtem, letiltott. Más facebookjáról látom, hogy újra a csöves gyerekkel pózolt a neten.

Tanulságos. :D

jún. 6. 17:44
 12/17 anonim ***** válasza:
52%

"Csodálatos" első s egyben utolsó randik:

Pár hétig chat majd elhivott vacsorázni. Vártam s megpillantottam közeledni az érzést jaj ne ő legyen.

+30kg a kopasz srácon. Nem láttam sok esélyt mert félelmetesnek tűnt de gondoltam talán nem az... A mesélj magadrólból kiderült állatvédő aki veri a szomszédait, a hajléktalanokat, az exét s lassan úgy tűnt mindenkit is aki szerinte jogtalanul cselekszik.

Ezután én tüdőgyulladát kaptam s megírtam neki nem szeretnék második randit mire közölte gondoljam át mert fogy az időm (24evesen?!) s nekem márpedig kötelességem(?!) szülnöm testvért a gyerekemnek. Mindezt minősíthetetlen alpári stílusban mintha egy agyatlan tenyészkanca volnék mert nekem a méhem használni kötelesség. Mondom ehhez az égatta világon semmi köze. Amire megkaptam mekkora undorító f.reg vagyok vele mikor ő csak kedvesen(!) érdeklődött a hogylétem felől.

Itt dőlt el első randin soha többé vacsora.

Egyszer randiztam egy sráccal jól elbeszélgettünk de zero szikra. Jó 8ev múlva megjelent egy másik randin, meglepődés de elcsevegtünk ki hogy vagyon. Kiderült bekattant kicsikét mert jelek nélkül azt gondolta a kocsija mellett cigizve tudakolta mikor festettem a hajam közben letolta a gatyáját mondjak véleményt kell e gyantáznia az ánuszát s egyébként ha nem zavar szeretné szellőztetni mert kellemesen cirógatja a szél s ebben a sűrű szőrzetben ami minden centit borítja nagyon melege van.

Nem zavart, eljöttem.

Ülök egy srác mellett a kocsiban, eszem a fagyim, kimutat a ködbe:

Itt laktam egy ideig.

Ez a rendőrség ember.

Tudom.

Leültem s a van valami hobbid kérdésre kaptam egy másfél órás választ amiben megtudtam a mezőgazdasági traktorok hitelügyintézésének kínjait, mikor milyen gond súlytja őket s az exfeleseg mekkora szemet volt. A végére egész megkedveltem a nőt a meséltek alapján akinek az volt a bűne 3 év után is egy "lusta irodista ami nem igazi munka" s elvárná legyen ugyanolyan mezőgazdasági munkás mint ő akkor nem vágyna kirándulgatni.

A záró mondattla pedig felvezette de ha én romantikus udvarlásra vágynék a naptárban van pár nap amit egyeztethetünk kivéve ha esik.

Késett 1órat, totál kamu kép, kiskorú kölyök volt aki csak a mellem nézte abba az 5percbe is amíg leoltottam s követni akart az utcán hogy ha már komoly kapcsolat nem, legalább feküdjek le vele vagy a mellem had fogja meg mindezt sírva.

jún. 7. 14:34
 13/17 anonim ***** válasza:
54%

Volt egy hazudós nagyzoló mániás suttyó, megbeszéltük egy tópartra a talit. Késett, full hőség, azt hitte elájulok tőle motorral jött. Végig obcén vicceket mesélt vagy csajokat szidott akik aranyásók. Közben egy normális mondata nem akadt amibe ne azt ecsetelje milyen sikeres. Már nagyon elegem volt, elindultam vissza mire eszébe ötlött randin van:

S igaz, hogy minnél vörösebb a tető annál nedvesebb a pince?

Félig belesikerült löknöm a tóba.

Ezután fél órával közölte annyira megaláztam megpróbált fának hajtani 200al..letiltottam

Munkatársam rámakasztotta egy haverját aki randok irogatni kezdett s küldte a képeket vezetése közbe hogy ér egyre közelebb a munkahelyemhez mikor tök egyedül voltam s este volt már.

jún. 7. 14:45
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Badoo-n ráírtam egy nálam 8 évvel idősebb, egész csinos nőre, tőlem 15 km-re lakott.

Még aznap írta, találkozhatunk ma délután, a város parkjában vár. Odamentem, mutatta, ott a játszótéren az az ő kisfia, négy éves, és mennie is kell oda hozzá. Kérdezem, akkor most ennyi volt?

válasz, hogy igen, mert nem jövök be neki. Szia, és elköszönt.

Off :D Pedig átlagosan nézek ki, semmi különös.

jún. 7. 16:19
 15/17 anonim ***** válasza:

Sok volt. Probalok rovid lenni.

1. Hetekig chateles, oda voltam erte turazott, jokat beszelgettunk mondom WOW! 18 voltam kb. A tatraba mentem kirandulni, Miskolci volt igy talalkoztunk ott.

A csavo eloben nagyon szrul nezett ki, igenytelen volt (szőrös melkas, tipikus elhanyagolt kulso), furcsa intonacioval. Mar az elso percrol tudtam en itt nem fogom birni. Felmentunk az Avasi kilatoba, “csinaljak rolad insta sztoriba egy kepet?”🤡 nagyon gaz volt az egesz, annyira ideges voltam hogy ragyujtottam egy cigire (SOHA nem cigizek randin es amugy se) alig vartam hogy vege legyen. Nem egyeztunk, bena volt; nem tudott kommunikalni.

Par ev mulva kiderult egy egyetemen es egy egyetemi koliban laktunk, beszelgettunk par szot de ennyi:D

jún. 7. 20:35
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Fél éve voltunk együtt, este nagyon szorosan ölelt, mondta hogy szeret.

Másnap miután haza ment, megírta hogy amúgy jó volt a sejtésem, valóban van neki más nő és én ugye nem gondoltam komolyan hogy velem marad, lehordott mindennek miután bevallotta hogy van már más.

Aztán rá faragott a nővel , az kihasználta anyagilag és békülni akart velem.

júl. 31. 15:51
 17/17 anonim ***** válasza:

Hetekig chatelés majd randiztunk egy kávézóba ezután haza vittem a srácot mert nem volt kocsija.

Kiderült szerencse játék függő.

Eltűnt, én lezártnak tekintettem.

Fél évre rá újra írt, hogy hiányzom. 🫠

júl. 31. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!