Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prostizást illetően milyen pozitív illetve negatív élményeitek vannak?
A pozitívat illetően nem kell túlragozni, ami jó volt azt el lehet képzelni.
Ami rossz, nagyon régi élmény. Nagyjából 18 éve trabantommal felszedtem egy kis szőke prostit, elmondta mi mennyi, elfogadtam, beszállt, elvittem oda ahova mondta. Oda adtam a pénzt, majd mikor nekilátott kicsomagolni, elővette nekiállt hisztériázni, hogy ő ezzel nem meg hát mégis, de akkor ha már így akkor adjak még neki plusz pénzt.
És mikor tudod hogy nem vitázhatsz mert jön a "védelmezője" azt agyon lő, úgyhogy kifizeted a plusz pénzt, majd drámázik tovább hogy ő csak egy helyzetben hajlandó és végül rohadt drágán a kocsid anyós ülése előtt térdelve a kényelmetlen lábtörlőn csinálod és pár perc után inkább kívánod hogy sülj már el, nagyon életre szóló emlék.
Tanultam belőle, többet soha nem mentem ilyen nőhöz.
36F
Nem kell mosni főzni takarítani rá, csak kifizeti amit kell, ki bírod azt a kis időt és haza takarodik a feleségéhez.
🥳🥳🥳🥳
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!