Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak vannak extrémebb negatív vagy pozitív kalandjaitok csajokkal vagy prostikkal?
Negatív élmény:
Kutyapózban dugom a lányt, pár másodperc múlva érzem az ürülékszagot a levegőben. Gondoltam biztos képzelődöm... telnek a percek és egyre erőteljesebb. Full sötétben voltunk. Miután felkapcsoltam a tv-t, akkor látom hogy csokis a segge a csajnak. Na mondom ez se fürdött sex előtt (pedig meg volt beszélve, hogy miért találkozunk). Mi az hogy nem fürdött.. tán még ki se törölte normálisan :D
Nem mertem szóvá tenni, nem akartam kellemetlen helyzetbe hozni. Ezek után már nem akartam vele huncutkodni.
Negativ
Mikor ippeg bedugtam volna megcsapott egy igazi állott p i n a szag.
Ott is hagytam,undoritó volt.
Pozitiv
A lány ugy meglovagolt,hogy 2 perc alatt elmentem.
Utána szoppantott és ott se birtam sokáig,de ugy sz o p o tt,hogy mint még senki.
Másnap véraláfutásos volt a far kam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!