Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan érzem így magam?

Figyelt kérdés

A párom nagyon sok szép, jóalakú lány "alulöltözött" videóját nézegeti, nagyon sokszor. Engem ez nagyon le rombol, es semmi önbizalmam. Ugy gondolom nem vagyok neki elég jó. Nekem nincs jó alakom, szültem is alig 6 hónapja. Nagyon tönkre tesz, es megalazonak tartom a viselkedeset.

Szerintetek túl reagalom? Ti mit gondolnatok?

2022. nov. 27. 08:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem reagálod túl, párod meg egy érzéketlen gyökér.
2022. nov. 27. 08:19
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szólj neki , hogy zavar. Mondd el neki kerek-perec. Lehet nem is tudja, hogy téged ez bosszant. A reakciójától függően elég sok mindent lehet tenni. 1. lehet abba hagyja és a gond megoldódik, vagy 2. folytatja és akkor te zárod rövidre. Ha megalázónak érzed a helyzetet akkor ne hagyd annyiban. Nem kell semmit sem eltűrni.
2022. nov. 27. 08:28
 3/5 A kérdező kommentje:
2/2 ezen a megbeszélésen olyan régen túl vagyunk 😒
2022. nov. 27. 08:41
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Dobd ki. Tegyél egy szívességet magadnak
2022. nov. 27. 08:45
 5/5 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom amikor a nok elkotelezik magukat, gyereket szulnek stb, addig eszukbe sem jut hogy minden pasi ezt csinalja es ez nem valtozik es nem is fog?

Tok mindegy hogy nezel ki, mit csinalsz, mindig kell nekik a mas noktol erkezo inger,mert osztonlenyek es egy no sosem lesz eleg nekik.

2022. nov. 27. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!