Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyenge pontja egy nőnek a gyereke?
Figyelt kérdés
Ismerkedek egy fiatal nővel, egyedül neveli a gyermekét, és úgy érzem egyre jobban akar tőlem valamit, ami jó, csak úgy érzem ez közrejátszik hogy szeretem a gyerekeket és mindig a gyerekéről beszélek vele, tehát lehetséges, hogy ezért kezd belém szeretni2010. szept. 29. 23:38
1/5 anonim válasza:
esélyes csak gondolj bele józanul.Ha születik egy gyereked onnan kezdve ő az életed értelme és ez szerintm nem csak a nőknek de a pasiknak is gyenge pont lehet.
2/5 anonim válasza:
Tulajdonképpen attól tartasz, hogy a nő csak apucit szeretne a gyerekének? És mivel te szereted a gyerkőcöt, megfelelő választás lennél? Lehet. De mi nem tudhatjuk, ha te nem tudod. Te ismered, te látod:)
3/5 anonim válasza:
Egy ilyen nőnek a gyereke a mindene azaz nagyon gyenge pontja.Amúgy nincs abban semmi rossz ha ezért szeret beléd esetleg,ha - mint ahogy írtad is - nem csak emiatt érdeklődsz a gyerekéről,azaz nem érdek vezérel.Pont ma beszéltem egy hasonló ismerősömmel,egy ideig volt is köztünk valami és én is kérdeztem a gyerekről.
4/5 A kérdező kommentje:
Igen tartok attól, hogy apucit akar inkább, de szerintem látja hogy viszonyulok a gyerekéhez és emiatt is belém szerethet
Sajnos 200 km távolság is van
2010. szept. 29. 23:48
5/5 gratis30 válasza:
Általában a gyerekes anyukáknál az első akadály a gyerkőc! Ha a gyerek szeret és elfogad akkor anyuka felé csak a szíve meghódítása marad. Én pasi vagyok és van egy 8 éves leányzóm, de én is úgy keresgéltem, hogy a gyerek volt a teszt. Ha a gyerkőc elfogadta és a csaj is a lányomat akkor ok a kapcsolat. De ha ez nem így lett volna akkor nudlit se érne az egész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!