Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mások kapcsolata ennyire tökéletes lenne, csak az enyém nem?
Mármint én úgy látom, ahogy nézem az ismerőseimet. Valakit többször meglep a párja rózsacsokorral, mint engem. Vagy valakik, hogy részt vesznek egy karácsonyi fotózáson (nincs gyerekük), míg az én párom, mivel nem szereti annyira a fényképezkedést, így nem mentünk.
Vagy valakit több helyre elvisz kirándulni, nyaralni a párja szép helyekre, mint engem. Van olyan ismerősöm is, akit alig pár hónap eljegyeztek, és 1 éven belül, meg is történik az esküvő.
Valahogy mindig találok olyan dolgot, ami az ismerőseim kapcsolatában jobb, mint az enyémben.
Ismerek olyan késő harmincas párt,ahol a férfi is, a nő is ideális ember.Értelmesek,jó kinézetűek.Ház,két kocsi,két klassz gyerek, akik jó tanulók.
Nyaralás minden évben és nem Balatonnál..
És a férfi évek óta jár egy hatvanas,kövér alacsony elvált pasihoz,akinek a szub csicskája,dugja,szopatja,durván bánik vele.
Maga mesélte el,mert láttam az öreget,mikor munka után jött a férfiért kocsival.Azon a hétvégén az öreggel volt,otthon csapatépítést mondott,hogy hol van két napig.
Könyörgött,nehogy elmondjam valakinek,de sosem tennék ilyet.Állítólag az öreg úgy bánik vele,hogy utána szégyelli magát,annyira megalázza.
És kirakatnak ott a szép család,akiket egy céges bulin ismertem meg, még a vallomása előtt.
De van barátom,aki évek óta azt mondja, a neje Bécsben házi ápoló és csak évente egy-kétszer jön haza.Holott tudjuk,hogy a csaj otthagyta a két gyerekkel és lelépett egy pasival, egyébként biztos nem Bécsbe.És mégis évek óta ezt mondja,színházat játszik.
Van ezeknek értelme?
Én azt nem értem, hogy miért várod a pasidtól, hogy olvasson a gondolataidban? Karácsonyi fotózást akarsz? Keress fotóst, mondd a párodnak, hogy szeretnéd, ha mennétek, mert neked fontos, oszt ennyi. Nyaralni akarsz? Arra miért a pasi "vigyen"? Beszéld meg vele, és ha nincs akadálya, van rá időtök, pénzetek,kétlem, hogy csak szivatasbol nemet mondana, de mivel ez neked fontos, szervezd meg te.
Már feltéve, hogy ezek tényleg fontosak neked, és nem csak azért akarod, mert mások is ezt csinálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!