Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik, hogy volt olyan gátlástalan és kiszúrta az óvszert?

Figyelt kérdés
Fél éves kapcsolatban óvszer mellett teherbe estem. Sose történt velem ilyen korábban, mindig rendeltetésszerűen használtam. A gumit mindig a párom kezelte, bíztam benne, és ugye megbeszéltük, hogy nem szeretnénk gyereket még ilyen rövid idő után. Viszont mégis valahogy besikerült. Az lett utólag gyanús, hogy a pozitív tesztelés előtti napon elkezdett ölelgetni, és azt duruzsolta a fülembe, hogy szerinte baba van a hasamban. Semmit nem szóltam neki arról, hogy gyanakszom terhességre, és a tesztről se tudott, szóval nem emiatt mondta, hanem látszólag a semmiből, spontán. A személyiségébe beleillik egy ilyen húzás. Szakítottam vele azóta és a terhességem sem maradt meg, tehát jelenleg nincs min aggódnom. Viszont eléggé ráparáztam most erre. Történt már valakivel hasonló?

#kiszúrt óvszer
2022. nov. 25. 21:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
19%
10. Lehet huzni ha lecsuszik mert nagy?
2022. nov. 26. 01:13
 12/16 anonim ***** válasza:
95%
9# kikérem magamnak. Én mindig tiszteletben tartottam a nőket. Ez hölgy kifogott egy tuskót. Nem minden pasi ilyen.
2022. nov. 26. 04:00
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Köszönjük a napi férfigyűlölő provokatív kamukérdést.
2022. nov. 26. 07:14
 14/16 A kérdező kommentje:
Nők is csinálnak ilyet, te nyomorult. Kit érdekelnek a férfi vagy nővédelmi mozgalmár szektás szarjaitok? A kérdésemre válaszolj. Ha nem tudsz, takarodj vissza a többi degenerált közé, akivel a nagy társadalmi kérdéseiteken kérődztök.
2022. nov. 26. 10:56
 15/16 A kérdező kommentje:
10-es: Köszi. Pusztán racionális szempontból én is örülök a végkifejletnek. Bár fura ezt így kimondani, mert egyébként kifejezetten fájdalmas élmény volt elveszíteni a terhességet.
2022. nov. 26. 11:02
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Nem hinném, hogy kiszúrta. Szerintem viccelt, vagy azt akarta mondani, hogy őt ez sem zavarná. Ám te ismered őt.
2022. dec. 1. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!