Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mire számíthatok ezzel a lánnyal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire számíthatok ezzel a lánnyal?

Figyelt kérdés

Adott egy alakulóban lévő kapcsolat.

Minden klappol, tetszünk egymásnak, jól érezzük magunkat egymással, szépen haladnak a dolgok. Eddig minden szép és jó.

Annyi gond van, hogy a lány most éppen egy egzisztenciális válságon megy keresztül, amiből én igazából nem látok semmit, azt leszámítva, hogy már a legelején világossá tette, hogy ő bizony jövő év elején valamikor elutazik a világ másik végére, ahol egy évet tervez maradni, dolgozik, bejárja az országot, túristáskodik. Elméletben nem zárta ki, hogy majd én is kimehetek vele, vagy meglátogathatom. Ez oké, de maradjunk annyiban, hogy ez nekem nem annyira opció.

Az utazási tervéről maga is belátja, hogy nem túl logikus, de szeretné ezt megélni az életében, hogy a kedvenc országában éljen egy kis időt mielőtt túl "öreg" lesz az ilyen komolytalan utazgatásokhoz.

Tudni kell még, hogy nagyon úgy tűnik, hogy ő velem egy komoly kapcsolatot képzel el, de az biztos, hogy nem szexkapcsolatot. Ezzel én is így vagyok.

Viszont úgy látom, hogy ezt a komoly kapcsolatot a tervezett utazásával nem igazán lehet összeegyeztetni.

Nem mertem még rákérdezni, hogy ő is látja-e ezt az ellentmondást. Attól tartok, hogy ha látja is, maga sem tudná, hogy mi a megoldás rá. Ez nyilván nem túl jó, de amúgy teljesen összhangban van a fent említett kis lelki válságával.

Én vele mindenképpen egy komoly, hosszútávú kapcsolatot terveznék, a fentieken kívül ugyanis minden szinte "tökéletes". A problémám az, hogy ezek után nem tudom őt mennyire lehet komolyan venni.

Nem szexkapcsolatot akar, de ha elutazik, nem vagyok benne biztos, hogy hosszú távú tervei vannak velem.

Mégis mi járhat a fejében?

Mit tanácsolnátok nekem?

2022. nov. 25. 18:19
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

#9 Mármint, hogy mit tennék a helyében? Én ésszerűsíténém a terveimet úgy, hogy a kecske is jól lakjon, meg a káposzta is megmaradjon. Magyarul kompromisszum. Nálam mindig ez a nyerő.

#10 Ez még talán picit korai lenne. Céloztam már rá, de kerülte a válaszadást. Szerintem nem is tudna válaszolni erre a kérdésre így most még. Ezt mondta is, hogy most nem az ésszerűség játszik elsősorban. Hát ja, legalább belátja.

Meg még nem is tarunk ott, hogy mi egy pár vagyunk, csak a dolgok arra felé haladnak.

2022. nov. 28. 11:07
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha belefér, és nem félsz, hogy sérülsz,menj vele tovább ebben a két hónapban, meglátod, hogy elutazik-e szemrebbenés nélkül. Mondjuk ha 2 hónap múlva megy, és komolyan gondolja, akkor a repjegye már megvan és a szállása is. Ha ezek nincsenek meg, akkor a levegőbe beszél vagy bolond.
2022. nov. 28. 11:36
 13/20 A kérdező kommentje:

Nem a levegőbe beszél sajna. Repjegy még talán nincs, de papírok, vízum, ilyesmi, már igen.

Köszönöm, a tanácsot, szerintem így fogok eljárni. Nem igazán van más választásom. Elengedni még nem akarom.

2022. nov. 28. 12:16
 14/20 anonim ***** válasza:
88%
A kompromisszumba mindig sérül valaki, mert nem úgy lesznek a dolgok, ahogy elképzelte. Ez egy olyan tulajdonság, ami elég komoly lelki dolgokat is okozhat. Szépen hangzó gondolatok, hogy a kecske is káposzta is... Ha a világ így működne......Tökéletes is lehetne....
2022. nov. 28. 13:05
 15/20 anonim ***** válasza:
64%
Te semmit nem akarsz változtatni, a lánynak kellene hozzád alkalmazkodni. Szép! Hol itt a kompromisszum?
2022. nov. 28. 13:22
 16/20 anonim ***** válasza:
84%
Kapcsolat sincs köztetek, akkor mire dobja el az álmát? Egy összejárogatós dugópajti miatt? Ha komolyat akarsz, akkor vállald fel, mond ki hogy ő a barátnőd. Érezze, hogy neked fontos. Különben vége lesz ennek, aztán siránkozhatsz utána.
2022. nov. 28. 13:28
 17/20 anonim ***** válasza:
84%
Mióta alakul ez a kapcsolat?
2022. nov. 28. 13:29
 18/20 A kérdező kommentje:

Gyerekeim. Kb. 1 hónapja ha ismerem. Még nem is dugtunk. Ebből és az egyéb megnyilvánulásaiból gondolom, hogy nem dugópajtit lát bennem. Akkor viszont mit?

Mi járhat a fejében? Megkérdezni nem merem, mert szerintem nem tudna rá válaszolni még ő sem. Én komolyban gondolkozom mindig, de még nem tartunk ott, hogy ezt akár csak felvezessem neki. Az elutazásával kapcsolatos ellentmondást viszont nem értem. Minek állt szóba velem? Addig is unatkozik, de nem elsősorban dugni akar? Nem értem ezt.

2022. nov. 28. 15:03
 19/20 anonim ***** válasza:
69%
Meglátja ő is hogy mi alakul, gondolom. Azért 1 hónap után már illene kezdeményezni. Mondom nőként.
2022. nov. 28. 19:52
 20/20 anonim ***** válasza:
66%

Van egy határvonal, ami mindenkiben máshol van. Van akiben 1-2 randi után, van akiben azonnal, van akiben még 3 hónap után se. Ez mindenkinél más. Én simán őszintébe elé állnék, és megkérdezném, hogy mi a terve a jövőre nézve, mert lehet csak de dimenzionálod túl és ő meg csak valami jó beszélgető partnert vagy akármit lát benned, mire te már a gyermekeid anyukáját... Amivel nincs is baj, de inkább addig lépj hátra még nem dől össze min. fél évre ettől.

Ha el akar menni elmegy, ebben se te se más nem fogja megállítani....És több eshetőség is van az egészben. Nem írtad, hogy hány évesek vagytok, nem mintha a kor számítana, de sokszor 1x meg 2x évesek olyan témákról olyan mélységekben tudnak nyilatkozni, hogy csak forgatom a fejem....

2022. nov. 29. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!