Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Roma etnikumú lánnyal milyen a szex? Nagyon tetszenek nekem, és a stílusuk is nagyon bejön és jelenleg épp randizunk eggyel. És kíváncsi lennék mire számíthatok.
Figyelt kérdés
2021. jan. 1. 23:56
1/7 anonim válasza:
Szar. Eggyel voltam. Halvérű, és önző volt. Csak a testem kellett neki
2/7 A kérdező kommentje:
Ez a csaj nagyon szenvedélyesnek tűnik.
2021. jan. 2. 00:09
3/7 anonim válasza:
Én egyszer voltak egy elvált nőval.
De valami borzasztó fadarab volt, semmi érzékiség , semmi szexualitás.
Hanyatt feküdt, szét tette a lábát és mondta hogy na gyere.
4/7 anonim válasza:
Én egy érettebb de fiatalos testű nővel voltam. Ő vele nagyon jó volt. Igaz ex prosti volt.
5/7 kyoman válasza:
Jó velük. Én szeretem a roma csajokat és tüzesek is
6/7 anonim válasza:
Van akivel jó és van akivel nem. Mondjuk ez mindegy hogy roma vagy nem roma, már ismerkedésnél ha egy kezdeményező, kreatív csaj akit nem neked kell nagyon irányítani ismerkedés közben, akkor ő szex közben is kreatív lesz és nagy eséllyel a szex is nagyon jó lesz.
7/7 Lunora válasza:
Szerintem nagyon nagyon tüzesek. Biztos jó szerető lenne számodra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!