Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire beteges, ha nekem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire beteges, ha nekem bejön nagyon, ha egy lány koszos/piszkos?

Figyelt kérdés
Például koszos a talpa, látszik rajta, hogy dolgozott és kicsit koszos a keze vagy sportolt és piszkos lett. Szóval nem igénytelenül csak ha egy picit koszos/izzadt a teste.
2020. dec. 29. 17:22
 1/6 anonim ***** válasza:
53%
Ha úgy állsz hozzá,hogy akit szeretek,azt piszkosan is szeretem,akkor oké,de ha fétisszerűen erre izgulsz,az eléggé megnehezíti a vágyaid kiélését.
2020. dec. 29. 17:29
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Ha a bugyija foltos, folyásos, kaki- pisifoltos?
2020. dec. 29. 17:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem csak, ha a talpa. Hozzá savanyú illat.
2020. dec. 29. 18:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Olyan vagy mint Mr teddy a csengett milordból. Ez teljesen rendben van, nekem mindegy a kinézet ha neki is mindegy az enyém, és nem szól rám ha napszemüvegbe és térdig érő zokniba, strandpapucsba, 5cm hosszú körmökkel, piszkos munkás ruhába borostásan szeretek mászkálni.
2020. dec. 29. 18:27
 5/6 anonim ***** válasza:
De a talpát pl. lenyalod, hogy tiszta legyen, vagy mi? Szerintem mindenben jobb a tisztaság. (F)
2020. dec. 29. 20:20
 6/6 anonim ***** válasza:

Hát, ha látnád, hogy néz ki a kezem, meg a talpam egy jó kis kerti gyomlálás után :D

Amúgy miért lenne beteges? Teljesen hétköznapi dolog.

2021. júl. 4. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!