Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mire számíthatok ezzel a lánnyal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire számíthatok ezzel a lánnyal?

Figyelt kérdés

Adott egy alakulóban lévő kapcsolat.

Minden klappol, tetszünk egymásnak, jól érezzük magunkat egymással, szépen haladnak a dolgok. Eddig minden szép és jó.

Annyi gond van, hogy a lány most éppen egy egzisztenciális válságon megy keresztül, amiből én igazából nem látok semmit, azt leszámítva, hogy már a legelején világossá tette, hogy ő bizony jövő év elején valamikor elutazik a világ másik végére, ahol egy évet tervez maradni, dolgozik, bejárja az országot, túristáskodik. Elméletben nem zárta ki, hogy majd én is kimehetek vele, vagy meglátogathatom. Ez oké, de maradjunk annyiban, hogy ez nekem nem annyira opció.

Az utazási tervéről maga is belátja, hogy nem túl logikus, de szeretné ezt megélni az életében, hogy a kedvenc országában éljen egy kis időt mielőtt túl "öreg" lesz az ilyen komolytalan utazgatásokhoz.

Tudni kell még, hogy nagyon úgy tűnik, hogy ő velem egy komoly kapcsolatot képzel el, de az biztos, hogy nem szexkapcsolatot. Ezzel én is így vagyok.

Viszont úgy látom, hogy ezt a komoly kapcsolatot a tervezett utazásával nem igazán lehet összeegyeztetni.

Nem mertem még rákérdezni, hogy ő is látja-e ezt az ellentmondást. Attól tartok, hogy ha látja is, maga sem tudná, hogy mi a megoldás rá. Ez nyilván nem túl jó, de amúgy teljesen összhangban van a fent említett kis lelki válságával.

Én vele mindenképpen egy komoly, hosszútávú kapcsolatot terveznék, a fentieken kívül ugyanis minden szinte "tökéletes". A problémám az, hogy ezek után nem tudom őt mennyire lehet komolyan venni.

Nem szexkapcsolatot akar, de ha elutazik, nem vagyok benne biztos, hogy hosszú távú tervei vannak velem.

Mégis mi járhat a fejében?

Mit tanácsolnátok nekem?

2022. nov. 25. 18:19
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Lehet azt hiszi, hogy a tavkapcsolat működne, vagy neki igazából elég ez az időszak veled, míg otthon van csak nem mondta el...
2022. nov. 25. 18:39
 2/20 anonim ***** válasza:
86%
Felejtsd el. Ha ő 1-2 hónap múlva elmegy, akkor felesleges ebbe belemenni, nem fog tudni működni a távkapcsolat egy még ki sem alakult párkapcsolatban.
2022. nov. 25. 18:42
 3/20 Noren1989 ***** válasza:
100%
Osztom a fentiek véleményét. De legalàbb nem az utazàsa napjàn tudtad meg 😉
2022. nov. 25. 18:58
 4/20 A kérdező kommentje:

Valaki, aki volt hasonló helyzetben esetleg?

Egy ismerősöm elmondta a saját sztoriját, ami hasonló volt. Akkor a lány lemondta volna az utazást a kedvéért, bár ott az ismerősöm szándékai nem voltak komolyak. xD

2022. nov. 25. 19:07
 5/20 anonim ***** válasza:
77%

Ha nem tudsz vele menni, akkor neki választania kell:te vagy az álmai. Ha elmegy, jobb szakítani, mert egy ilyen út megváltoztat, s mivel külön vagytok szinte másik emberré válhat.

Ha ezt mindketten komolyan gondoljátok, helyedben én vele mennék. Kérhetsz fizetésnélküli szabadságot. Te is hozhatsz áldozatot a kaocsolatért.

2022. nov. 27. 23:07
 6/20 anonim ***** válasza:
52%

Közhely, de ha szereted elengeded... Más kérdés, hogy ha visszajön már nem biztos, hogy ugyan az az ember lesz mint akibe most beleestél... Bármelyik utat választod, mind a kettő nehéz lesz, ha mész ha maradsz, ha távkapcsolatot csinálsz szintén....

A mai világba fizetés nélküli szabadság és társai? Ezt nem tudtam értelmezni, mikor az ember ha kell bekúszik vagy vánszorog a munkahelyére, csak TP-re ne kellejen menni mert 60% fizetés esetén meghalnak.... Ilyen világban fizetés nélküli szabadságra, csak az tud menni akinek van legalább 1 évnyi tartaléka....A semmibe fejest ugrani.. nagy bátorság...

2022. nov. 28. 09:09
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
#6 külföldön is lehet közben dolgozni. Természetesen ehhez kell egy adag vagányság, ami a lányban megvan.
2022. nov. 28. 09:43
 8/20 A kérdező kommentje:

A csajban tényleg van egy nagy adag vagányság. Talán ez is vonzó benne, ugyanakkor ez az én szempontomból inkább ésszerűtlenség.

Mázli, hogy akár meg is tehetném, hogy kimegyek hozzá. Olyan a munkám, hogy a világ bármely pontjáról végezhetem, plusz még helyben is tudnék munkát vállalni. De hogy őszinte legyek, én nem vágyom arra, hogy az ő személyes kalandjához csatlakozzak.

Azt hiszem a következő 2 hónapban el fog dőlni, hogy mi lesz ezzel. Addig pedig jól érezzük magunkat. A gond az, hogy nálam garantált lesz az érzelmi kavalkád, sőt, szerintem nála is (hacsak nem ismertem félre).

2022. nov. 28. 09:58
 9/20 anonim ***** válasza:
78%

A vagánysággal nagyon sok emberben lehet felébreszteni valamit, viszont nagyon sok törést is lehet okozni.

Az már egy apró lépés a döntésed felé, hogy kijelentetted, hogy nem szeretnél csatlakozni a személyes kalandjához.

Fordított helyzetben mit tennél? Mi a megérzésed ezzel kapcsolatban?

2022. nov. 28. 10:06
 10/20 NTBS ***** válasza:
70%
Szerintem ülj le vele beszélgetni. Aztán kérdezz rá nyíltan.
2022. nov. 28. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!