Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy érzem haldoklik a kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem haldoklik a kapcsolatom. Meg lehet még menteni?

Figyelt kérdés

A barátommal 3 éve vagyunk együtt, 1 éve élünk együtt.

Eleinte minden rendben volt, a Covid miatt neki is több szabadideje volt (vállalkozó) és én is home office-ban nyomtam, volt időnk egymásra, kirándultunk, sokat szexeltünk, a szomszéd kopogtatott át, hogy nem bírja már hallgatni és csináljuk halkabban...a régi szép idők, imádtam.(És ő is.)

Mostanában rengeteg munkája van, és csak akkor jön elvelem valahova a városon kívül, ha már-már kényszerítem, hétvégén leginkább otthon tespedne, legfeljebb moziba lehet elrángatni.

Vidékiek vagyunk, de én kitaláltam, hogy Pestre járok fodrászhoz, és bár próbáltam elmagyarázni magamnak, hogy ez azért van mert az jobb, igazából ezt is titkon azért csináltam, mert így legalább havonta egyszer felmegyünk Pestre és akkor már vacsorázunk ott egyet, vagy valami.

Az utóbbi 2 évben csak akkor jött velem nyaralni, ha én lefoglaltam és ki volt fizetve, mert így lehetett úgymond rákényszeríteni, hogy legalább a tengerpartra jöjjön el velem( később persze odaadta a saját részét, de volt, hogy az utazást a szüleimtől kaptam 2 személyre, - tehát neki semmibe nem került - ilyenkor is könyörögni kellett, hogy jöjjön.)

Alig lehet elrángatni, de ott már persze jól érzi magát és hozzáteszem jól keres, tehát lenne pénze kiruccanni és mivel vállalkozó, magának osztja be az idejét.

Könyörögtem, hogy jöjjön el velem síelni Ausztriába egy gyönyörű helyre, lefoglaltam egy 2 szintes faházat és közölte, hogy ő utálja a hideget, de én az utolsó pillanatig reménykedtem, hogy jön, de határozottan közölte, hogy ő neki nem eshet ki 3 hétköznap a munkából és menjek a barátnőmmel.

Annyira rosszul esett, hogy megérkeztem és egy nap után már esküszöm nem is hiányzott a párom.

Mostanában egyre kevésbé kívánom testileg is a befásult viselkedése miatt. 27 évesek vagyunk és olyan életet élünk, mint egy nyugdíjas házaspár, illetve nem, mert a nagyanyám többet kirándul ennél.

Mit tehetnék ebben a helyzetben?

Úgy érzem az unalom miatt kezdünk elhidegülni is és én szeretnék tenni valamit ez ellen, de nem tudom mit tehetnék.

2022. nov. 25. 14:51
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
10-es rossz napod van kedvesem? Szerinted ha le tudok foglalni ilyen szállásokat, akkor nekem szükségem van a párom pénzére? Nekem arra lenne szükségem, hogy valaki szívesen jöjjön velem ide-oda.
2022. nov. 25. 15:34
 12/13 anonim ***** válasza:

#10-es : Igazad van, én hülye.

Nem vagyok pénzéhes, bocsi.

Kerdezo maradj vele, jó neked így :)))

(#10-es így jobb a válasz?^^)

2022. nov. 25. 15:44
 13/13 anonim ***** válasza:
KEdves Kérdező, a párod hogyan szeretné tölteni a szabadidőtöket? Ő mire vágyik? Az bennem is felmerült, hogy miért kell mostanában sokkal többet dolgozni? Nem lehet, hogy kiégett, vagy legalábbis afelé tart, ha ennyire túlhajtja magát. Szerintem le kellene ülni beszélni, hogy közös nevezőre jussatok, ki mit vár el a kapcsolattól.Az tény, hogy ha valaki nem szeret utazni, kirándulni, akkor neki ez kínszenvedés lesz. Viszont, ha csak mostanában változott meg, és korábban meg szerette ezeket, akkor valami más van a háttérben.
2022. nov. 25. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!