Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos! A kapcsolatom haldoklik! Tanácsot kérnék?!
Távkapcsolatban élek egy nagyon kedves és helyes lánnyal..ő 16 én 17. Nagyon szeretjük egymást. Az utóbbi időben egyre több a probléma :( már többször akart szakitani velem de nem tudta megtenni mert szeret... de mégis az utóbbi időben úgy viselkedik velem mintha engem utálna a legjobban a földön. Nemrég lefogyott,egyébként is soványka volt de mégjobban lefogyott..és én mondtam egy annyit neki hogy "hát tényleg lefogytál..."-miközben fogtam a hátsóját. Ő ezt annyira túlreagálta,meg csomót boncolgatta és végül oda jutottunk hogy én vagyok a hülye mert nem tetszik a barátnőm...:/ egy ártatlan kis mondat miatt kerültem ide vele.. illetve ha bármi kis apró butaságot követek el..napokig neheztel rám s nem hajlandó beszélgetni velem(neten persze mert távkapcs.) Leg utoljára egy képet nem akart elküldeni magáról és én ráerőltettem hogy küldje el és most megint én vagyok a hibás mert nem engedtem utána...pedig én csak látni akartam a lányt akit szeretek...
Ha nem szeretném ennyire már rég szakitottam volna,,de nem akarok szakitani..és tanácsot szeretnék kérni hogy esetleg hogy tudnám helyrehozni?????? köszi előre! 17/F
"egy ártatlan kis mondat miatt kerültem ide vele"
Biztos vagy te ebben ? Hiszen előtte ezt írtad: "már többször akart szakitani velem".
Szóval ebből én azt látom, hogy nem megy neki a távkapcsolat, szakítani akar és így próbálja magát ösztönözni arra, hogy legyen rá indok, hogy utálhasson téged, hátha kiszeret belőled. Nem egyszerű eset, el szoktuk/szokták mondani mindenhol, hogy a távkapcsolat az egyik legnehezebb párkapcsolati forma, főleg, hogy így többnyire facebookon tartjátok a kapcsolatot írásban. Ez rendes felnőtteknek se megy mindig, nem hogy egy képlékeny még talán éretlen 16-17 éveseknek. Nekem ebből az látszik, hogy ezzel a nem működő kapcsolattal csak leamortizáljátok egymás lelkileg és nála ezek szerint fizikailag is. Szerintem ezt hagyni kéne, mert ez nálam már nem párkapcsolat kategória.
A kőkemény valóság, hogy az hogy mindketten szeretitek egymást, valahol sántít...
Ha szeretne, nem viselkedne így veled!
Ha szeretne, alig várná, hogy beszélhessetek...
Szerintem a közelében van egy srác, aki tetszik neki, ezért akart veled többször szakítani. Nem azért nem tette meg, mert szeret, hanem mert sajnál.
Remélem tévedek, de én így látom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!