Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mikor lesz végre normális...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor lesz végre normális kapcsolatom?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. 2 éve kezdtem el mondhatni szocializálódni, eléggé társaságkedvelő ember lettem. 2 év alatt 2 barátom volt, mindkettő 2-3 hétig. Sok fiú volt akivel kavartam, vagy én tetszettem neki, de igazából valamiért sosem találtam meg azt az embert akivel évekig együtt tudnék lenni. Ez miért van? Mindenki megjegyezte már fiú lány egyaránt hogy ilyen szép vagyok, olyan érett, kedves, okos, barátságos, vicces stb. Na de ha ez tényleg így lenne, akkor miért nincs még normális barátom? Ennyire válogatós lennék? Nem értem. Sosem éreztem még úgy hogy hú, ő vele sokat együtt tudnék lenni és már nagyon hiányolok valakit magam mellől, tudom, hogy csak 16 éves vagyok, de úgy érzem szükségem van valakire. Sosem kapadoztam fiúk után, sőt, inkább játszottam az elérhetetlent. Akik tetszettek, azokat megismertem és elszállt a varázs, vagy pedig megijedtem, és úgy éreztem nem hagynak teret. Szerintetek velem van a baj?
2015. aug. 19. 00:32
 1/8 True Damage ***** válasza:
Azert mert nem alakul ki vonzalom a masik fel irant nehogy mar magad hibaztasd :D ennel jobbra most nem futotta bocsi xd de attol meg igaz :D
2015. aug. 19. 00:35
 2/8 anonim ***** válasza:
Ugyan olyan vagy mint én xD csak én most nyár elején kezdtem el szocializálodni ✌ 14/f
2015. aug. 19. 00:35
 3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. Hát, nem tudom, kezdek elkeseredni, hogy mi van ha soha nem lesz normális barátom.
2015. aug. 19. 00:38
 4/8 anonim ***** válasza:
ha így folytatod,akkor soha nem lesz senkid,amúgy lehet nem is akarsz senkit,csak most épp olyan állapotban vagy
2015. aug. 19. 00:46
 5/8 anonim ***** válasza:
pépmofi
2015. aug. 19. 01:07
 6/8 anonim ***** válasza:

"sőt, inkább játszottam az elérhetetlent."

Ne! Neeee! Ezt légyszi neeee!

Ettől úgy elmenne a kedvem tőled, ahogy valószínűleg sok más srácnak is! Valószínűleg ez lehet a probléma.

Nem mondom, hogy add magad könnyen, de az elérhetetlen ne játszd. Ennél jobban el sem lehetne szúrni.

2015. aug. 19. 10:43
 7/8 A kérdező kommentje:
Félreértettétek. Nem úgy játszottam az elérhetetlent, hogy hú de ellöktem magamtól a pasikat, hanem nem adtam magam könnyen, nem vagyok könnyűvérű. Szerintem ha egy lány csak úgy odadobja magát az egyáltalán nem jó, sőt. Ja, és nem, ez nem pillanatnyi, így érzek kb. 1 ève. Te biztos neked van igazad.
2015. aug. 19. 12:09
 8/8 A kérdező kommentje:
*de
2015. aug. 19. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!