Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a különbség?
Ja, a gyerek megvaltoztatja az életed, DE ha a két fél szereti egymást és oda rakja magát akkor nem mindig válás vagy felrelepes az eredmény.
És főleg nem a gyerek tehet róla kérdező!!!
Miféle buta gondolkodás ez? (Már bocs)
Én inkább azt mondanám, hogy a pár rontott el valamit, megunjak egymást, nincs kommunikáció, őszinteség, törődés és akkor csaljak egymást, vagy dobják a másikat.
Amúgy meg érdekelne hogy ha nincs kicsi, akkor mire fogod, hogy másfelé kacsintgatnak.
Ez tiszta hülyeség, de komolyan... 🤦♀️
Nem vagyok házas, de igazából nem is szeretnék. Tehát a kérdésem arról szólt, hogy vannak a szimpla együtt járások/együtt élések, és van a házasság + gyerek(ek). Láttam én már égő nagy szerelmeket is, megházasodtak és romokba dőlt az egész a gyermekszületés után. Addig oké hogy a jelenlegi "felhőtlen" párkapcsolatomban minden öröm és boldogság, de félő hogy nálunk sem lenne máshogy mint azoknál akik elváltak. Én sem vagyok biztos magamban, hogy amikor születne egy gyerekem, akkor az egész megérne-e annyit, hogy mindenről lemondjak.
A szexuális élet gyakorlatilag mindenkinél megváltozik, és nem jó irányba. Nem a házassággal van a bajom, hanem a gyerekszületéssel, és az utána történő hanyatlással. Kommunikáció? Én csak azt tudom kommunikálni, hogy nekem nem éri meg az, hogy egy gyerek miatt tönkremenjen az életem és a párkapcsolatom. Nem igazán tudnám hosszú távon tolerálni, hogy havonta egyszer hulla fáradtan szexeljek két gyereksírás között. Lehet hogy sokan úgy érzik hogy hurrrrrááá, gyerekvállalás az tök happy, meg csodálatos, de amikor a rideg tényekkel szembesülnek, megváltozik a véleményük és az életük. Persze biztos vannak akiknek jó, de én rettegek ettől!
Kérdező neked eleve nem kell gyerek, akkor minek filozofalsz más életén?
Ha azt írom, hogy igazad van vagy fordítva elhiszed? ^^
Szerintem itt bárki írhat akármit te neked meg van a saját véleményed, amivel nincs gond, de ne rakj mindenkit egy fiókba, mert bizony léteznek olyan házastársak gyerekekkel, akik imádják őket is és egymást is! :)
Ja kérdező szerintem neked gondok vannak alapból a pároddal hiába szexeltek feszt, mert ugye szerinted a szex a kapcsolat lényege, lol.
Elarulok neked valamit, ami igazából nem is titok:
NEM A SZEX A LEGFONTOSABB! :D
Természetesen vannak, akiknek az, de azok nem is akarnak megallapodni, vagy ha mégis, akkor lehet felrelep vagy előbb utóbb lepattintja a másikat.
Én inkább arra fognam, hogy ha valamire muszáj, hogy kinek milyen a libidó, nem a gyerekedtol függ, mert mint írtam fentebb ha nem egyezik a szexuális étvágy és természetesen nincs szerelem, tisztelet akkor teljesen tokmindegy hogy van-e picur vagy sem!
Amúgy meg a helyedben egyáltalán nem adnék a kollégák, barátok véleményére, mert említettem nem mindenkit egy fából faragtak!
Lehet ők sem szeretnének utódot és szinte biztos, hogy amikor beutott a krach akkor inkább szépen elevickéltek...
De képzeld léteznek emberek, akik harcolnak egymásért, táplálják úgymond a tüzet és a gyermekükre a sors ajándékkakent, vagy az életük ertelmeként tekintenek! :)
(14es,16os voltam)
Ne is vállald be, ha eleve így állsz hozzá, leirtam tisztán, csak az nem smakkol, hogy egy kalap alá veszel mindenkit!
Különben még most értetted meg, hogy nem (csak) a kicsi a tényező. 🤦♀️
Az a nő, aki nem szexel a párjával te honnan tudod biztosra, hogy a pici miatt van? ^^
Nem lehet reális ok, hogy a férfi nem törődik vele és a gyermekükkel, nem segít a háztartásban stb?
Am ezt a kérdésre valaszolhatsz úgy is, hogy kihagyod a gyermeket...
Pl. a férfi impotens, vagy nagyon béna az ágyban, esetleg csak magára gondol. A válasz egyértelműen, hogy kettőjük között van gubanc. :D
Te honnan tudod egyébként, hogy aki neked elmeseli, hogy nincs szex az hibátlan? Mert biztos hogy rossz fát tett a tűzre minimum az egyik.
És a nő nem ad neki, mert ertektelennek érzi magát? stb.
(Fordított esetben ugyanúgy).
Most ha nem is létezik a kisbaba akkor is rá fogod, vagy mi?
Állnak amúgy a droton rendesen, mert vagy el sem olvastad, vagy képtelen vagy értelmezni azt, hogy ha a társak nem tesznek a kapcsolatukert akkor azon sem gyerek, sem házasság nem fog javítani, esetleg rontani, de NEM A 3. SZEMÉLY a hibás, hiszen eleve gondok vannak, csak nem veszik észre, vagy azt hiszik, hogy majd segít rajta, ami felelőtlenség és butaság.
Te tényleg ne vallalj gyermeket, ezt ezzel egyetértek, neked nem való és csak bűnbakkent tekintesz rá (pedig nem is létezik lol), mert NYILVÁNVALÓ, hogy nem klappol a párkapcsolatod :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!