Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akik hosszú évek óta együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki : kérdése:

Akik hosszú évek óta együtt vannak a párjukkal, mi a titok?

Figyelt kérdés
Én pár éve vagyok együtt a párommal, és annyira érzem, hogy nem érdeklődik már irántam. Élünk egymás mellett, de se meglepni, se boldoggá tenni nem akar, a kapcsolatunk új szintre emelése természetesen a homályos "majd"-ba veszik, ami magyarul azt jelenti, soha és már a szex is rintka, mint a fehérholló. Már én sem kezdeményezek, annyi elutasítás után. Mit csinál a többi nő máshogy, hogy ez nem következik be? (nem híztam el, a személyiségem se nagyon változott a kapcsolat eleje óta, én mindig megleptem valami aprósággal, "olyan" ruhákkal...)

2022. nov. 22. 20:14
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
33%

Kedves 39-es. Értem amit irsz, de az az igazsáh, hogy egyikünk sincs ott. Mind a ketten ahogy írtuk, csak feltételezünk.

Én pozotí személyiség vagyok és a saját tapasztalatom írom. Nen tudhatja senki, hogy csalt, nem csalt a pasi. Lehet az , hogy reálisabban látja az életet és baba most nem, mert a világ furcsa törtenései miatt. Jogos amúgy. Lehet azèrt nem szexel nehogy véletlen lúrkó legyen. Lehet azért mert a munkától kész. Igazából tök mindegy. A leányzó az aki most ki van idegileg. Én sokat sírtam annó. Nagyon sokat. Tudom, hogy befelé kell fordulni önmagába az embernek ilyenkor ŵs befelé figyelni. Megismerni önmagát az embernek. Bármilyen fura, de rájössz, hogy elkezded, hogy valójában kevesen ismerik önmagukat és egy csoda lesz az egész. Semmi mással nem kell törődni. ;)

2022. nov. 23. 19:05
 42/43 anonim ***** válasza:
77%

A legtöbb nő 30 előtt szeretne gyereket, de nem mindegy kivel.

Akkor inkább maradnék egyedül és ha jön valaki, aki tisztel, szeret és családot szeretne akkor szülnek 35 évesen.

Nem tudhatod, hogy mikor akadsz olyan személyre, aki hasonlóan gondolkodik, mint te és pluszban oda van érted, de azt úgy nem lehet, hogy inkább maradsz olyan pasival, aki mindazt amit fentebb írtam nem adja meg neked.

Önmagad állsz céljaid elérésében, mert félsz a jövőtől. És ez szerintem hülyeség, mert mindenkinek meg kellene adnia az esélyt magának, de persze te tudod...

37es&39es voltam.

2022. nov. 23. 19:11
 43/43 anonim ***** válasza:
23%
39-es 37 vagyok és képzeld igen. Tudom. ;) 30 felett még sokkal könnyebben megy minden. ;) Sokkal.
2022. nov. 23. 19:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!