Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik hosszú évek óta együtt vannak a párjukkal, mi a titok?
Hát nem a világ közepe a szó szoros értelmében, de azért na... Amúgy hadd tegyem hozzá, hogy szerinte tök jó a kapcsolatunk...És őszintén zavar, hogy a nagy semmi van még a jövőre nézve is. Imádom, ez a kedvencem. Mindig azt mondja, hogy "Majd egyszer" lesz családunk meg ilyesmi, de még nem. És utána beközli, hogy 30 alatt akarja mindezt. MINDJÁRT 30 éves lesz és ő még MINDIG azt mondja, hogy "majd egyszer", 30 alatt. Fullba kiidegel, hogy még annyira se érdekli az, hogy mi van velem, hogy arra nem veszi a fáradtságot, hogy legalább következetesen számoljon utána mit hazudik....
Tényleg nem egy főnyeremény, de nem sok reményt fűznék más pasikhoz sem. Nekem ő a 2. pasim és az elsővel olyan nem mindennapi extrém problémák voltak, ő meg életképtelen. Kezdek komolyan befemisedni és úgy érzem, hogy végeztem a férfiakkal...
34-es
Megpróbálom... Talán ez segíteni fog, ha mást nem, az én lelkemen. :(
Ez nemes egyszerűseggel idiótaság! 2 balfék alapján lehúzni egy egész nemet! Gondolkodj már! Ennyi erővel én is kikiálthattam volna, hogy az összes nő egy megcsalós dög! Ne legyél vaksi hülye, saját érdekedben!
Kérdező nem értem miért jatszmaznal egy olyan emberrel, aki nem elég, hogy hazudik a jövővel kapcsolatban, de nem is érdekli, hogy te mit szeretnél.
Önző, hazug ember, te meg inkább vele maradnál? Inkább maradnék egyedül eskü.
Te hiába fogod eljatszani, hogy le se t*jod, ha ő már régóta ezt teszi :D
Tudod mi lesz? Otthagy, észre sem veszi (hiszen amúgy sem erdekled igazán) vagy megcsal...
Kell az neked?
37-es, hogy Te milyen okos vagy?! Hmm..kigondolta volna?! Irónia mielőtt valamit írnál.
1, Honnan veszed a bátorságot feltételezésekre hagyatkozva tanácsolsz?
Mi van ha épp, csak kényelmes, már nem kell törekednie, hogy udvarolnia kelljen, mert biztos a leányzóban. Biztos abban, hogy mellette lesz 1,2,5,10 év múlva is anélkül, hogy tennie kelljen bármit is. Erre senki nem gondol csak az olyanok akik régebb óta vannak a kedvesükkel mint Te. Az biztos. :) Szomorú, hogy ilyenek a legtöbben.
Súgok. Minden embernek vannak nehezebb időszakaszai amit magában tart és nem terheli a lelkinyomorával a másikat, pont azért, hogy ne terhelje. Wao?! Mik vannak?! Kicsit igenis azzal lehet ebből az önmagába roskadó személyeket felrázni, hogy egy kicsit önzővé válik mellette a nő. Észre veszi mert új, más, ez még nem volt. Vajon miért? Már újra érdekessé válik annyira, hogy odategye magát a kapcsolatba. Bumm.
#38:Te ugyanúgy feltételezesekbe bocsatkoztal mint én csak szólok, ha eddig nem esett volna le :D
És tévedsz nem azért írtam mindazt mert nem lehetséges a pozitív kimenetel, mint amit te írtál, hanem azért, mert hitegeti, hazudik a kérdezőnek és ez szemétség.
Nem csak érdektelensegrol van szó.
A kérdező tervezne, szeretne utódot, a párja meg kamuzik, hogy 30 éves koráig szeretne de sehol semmi.
Amúgy meg fölöslegesnek tartom a jatszmazast, mert akkor a kérdező sem őszinte, és főleg azért tartom idoppcsekolasnak, mert a kommunikáció, az őszinteség és mindkét fél oda rakja magát a legfontosabb egy kapcsolatban...
Hát van itt egy másik dolog is. Ezt nem akartam írni, mert tudom, hogy hülyének fognak nézni, de ha már itt ennyien kedvesek voltatok és írtatok...Legyen teljes a kép. Az van, hogy én nagyon szerettem volna mindig is családot meg férjet meg ilyesmit. Nem, nem 18 évesen az első jöttmenttől végzettség és munka nélkül, de kb. ennyi idős koromra (30-hoz közelítek) már nagy álmom volt. És azt akartam, hogy a 20-as éveimben legyen ez meg. De nem lett, és sajnos elment az időm a mostani fiúval. Az elején ugyebár nem ezt kommunikálta, ha ezt mondta volna, el is köszönök ott helyben. Na de visszatérve, ha most itthagyom...Ha egyáltalán lesz még pasim, ha mire eljutunk arra a szintre, mire megismerem egyáltalán...35?38? Azt nem szeretném :( Nekem tényleg fontos volt, hogy "átgondoltan, fiatalon". Most meg meg vagyok lőve... A páromnak is mondtam ezt a korhatárt, szerinte ez hülyeség és miért nem hozom ki a legtöbbet abból, hogy ő még nem akarja, csak "majd" és mért nem nézem pozitívan...
Szóval ja, igazából már sehogy sem lesz úgy, ahogy szerettem volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!