Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azoktól kérdezem, akik nem élnek együtt a párjukkal, csak mondjuk 2-3-4 naponta találkoznak?!
Ti mennyit beszéltek a párotokkal azokon a napokon, mikor nem tudtok találkozni?
Ez kb naponta hány óra, illetve milyen formában (Telefon, sms, skype, messenger)?
-Minden héten van egy nap, amikor egyáltalán nem beszélünk egymással. Ezt lefektettük már az elején és alap.
-Nincs olyan hogy most leülünk és órákig messengerezünk. Általában ébredéstől alvásig váltunk 5-10 üzenetet.
-A másik nem vághatja be a durcit, mert a másik nem írt "már" pár órája.
-Telefonon úgy beszélünk ha már mondjuk két napja nem láttuk egymást; általában heti egyszer van ilyen.
-Heti 3-4 napon találkozunk, amiben egy-két együttalvás is benne van. Hétköznap is akár simán.
28/f, 24/n
Aranyosak vagytok köszönöm.
Akkor nekem nincs okom, hiányolni semmit.
Mi mondjuk úgy óránként 2-3 üzenetet váltunk, valamikor sokkal többet mindennap, akkor is ha találkozunk, és én hazajövök tőle.
Tehát akkor nem szokványos másoktól, hogy így napi szinten messengereznek, megnyugodtam :).
Nekem, és neki is olyan a munkahelye, hogy tudunk írni, ha épp nincs meló, tehát mi óránként minimum egyszer megtudjuk oldani, hogy váltsunk egy üzenetet.
3
Nekünk is olyan a melónk, hogy tudnánk állandóan üzenetet írni, válaszolgatni. De nem lógunk egymáson. Nem a másik a világ közepe.
Ezt nem bántásból írtam. Nálatok lehet így mennek a dolgok, de nincs mindenkinek igénye erre.
Ezt nem bántásból írtam. Nálatok lehet így mennek a dolgok, de nincs mindenkinek igénye erre.'
Pedig ahhoz képest, hogy azt írtad nem bántásból, az utolsó mondatod ami azután következett, eléggé annak jött lett , de ne haragudj, ha csak én vagyok túlérzékeny.
Utánalévő válaszoló: Legalább megnyugodtam, hogy ha később nem lenne kedve, minden órában üzeneteket váltani, akkor előfordulhat, hogy csak az agyára megy, hogy nem tud telefon nélkül valamire koncentrálni , mert , hogy mindig beszélgetünk, így legalább elkerülhető, hogy rosszul érezzem magam, mert másoknál is így van, és nem jelent egyből problémát
Mi 2 hetente találkozunk hétvégén, de napi szinten irogatunk egymásnak reggel-este alap és napközben is ahogy kedvünk tartja :)
20L párom 23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!