Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azoktól kérdezem, akik nem élnek együtt a párjukkal, csak mondjuk 2-3-4 naponta találkoznak?!
Ti mennyit beszéltek a párotokkal azokon a napokon, mikor nem tudtok találkozni?
Ez kb naponta hány óra, illetve milyen formában (Telefon, sms, skype, messenger)?
Eddig mindig le lettem pontozva a válaszommal, de azért leírom :D
Mi mindketten olyan délután 5-6 körül tudunk odaérni a géphez, onnantól igazából amíg el nem megyünk aludni (barátom éjfélkor fekszik) végig dumálunk facebookon, vagy ha egyikünk játszik akkor steam / battle.net chaten.
Nincs belőle semmi, ha egyikünk eltűnik pár órára, szoktunk közben filmezni, olvasni, másokkal beszélgetni, akármi, szóval nem lesz hiszti, ha már 5 perce nem válaszolt a másik, de általában folyamatos a beszélgetés (és nem annyi, hogy "én szeretlek jobban", hanem VALAMIRŐL beszélgetünk, szóval van téma amit kitárgyaljunk, nem csak értelmetlen szívecske-küldözgetés)
Ennyi. Napközben max olyan szokott lenni, hogy felhívom, hogy "x vonattal megyek, szeretlek, szia", ha tudom, hogy előbb érek oda, mint hogy látná facebookon, vagy pl mikor átmentem a forgalmi vizsgán, azzal felhívtam, hasonlók. Meg a barátom reggel néha ír egy jóreggelt üzenetet.
23L / 24F
nem csak értelmetlen szívecske-küldözgetés) '
Ilyen nálunk sincs, van egy este, meg egy szeretlek este, de mi inkább kimutatjuk élőbe, meg akkor mondjuk, nem így.
Mi is témákról beszélgetünk, vagy épp küld képet, vagy én küldök néha neki egyet, meglepjük vele a másikat, tehát értelmetlenül nem beszélgetünk
Most így picit szomorú vagyok, hogy én vagyok az egyetlen aki nem telefonálgat a párjával .. :((
7-es voltam ~
Nektek ez felel meg, nincs ezzel sem semmi baj :)
Mi is akkor tudunk jól elbeszélgetni, ha van téma, és nincs mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!