Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csúnya szakítás, közös csecsem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya szakítás, közös csecsemő, lehet még közös jövő? (lent)

Figyelt kérdés
4 hónapja külön költöztem a gyerek apjától, alapvető dolgokon is vita volt, a gyerek érdekében jobbnak láttam. Kiderült közben megcsalás is jócskán. Ő azóta hallomásból hajlik a békülésre, de lépést nem tesz. Én a költözés után tettem 3-4 lépést, de még friss volt és a harag erősebb volt és visszautasított. Hogyan lehetne ezt helyre hozni? Én úgy gondolom neki kellene lépnie, én próbálkoztam többször is és ő csalt agyon terhesség alatt is. Én tudnék tiszta lappal kezdeni. A gyereket imádja. Szerintetek hogyan sikerülhetne? Ő nem mond nekem semmit csak az ismerősök mondják vissza. Párterápia hasznos volna? Vagy Ti mit gondolnátok a helyzetről a helyemben?
2010. szept. 29. 19:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Alapvető dolgokon ment a vita, össze-vissza csalt, amikor a legjobban volt rád szüksége, ezután mi a fenét vársz a közös családi életetektől? Majd megint retteghetsz, hogy mikor dug félre, miközben te otthon kidolgozod a beled, a gyerekkel és a háztartással... szép kilátások.

Egy sérülékeny kismamát megcsalni a legundorítóbb hányadék dolog a Földön, abban az emberben aki ilyet tesz semmi szeretet vagy tisztelet nincs irántad, és egy féreg.

Ha meg nem vagy neki nő, akkor mi a fa*szért akart gyereket? Fogyatékos ez az ember. Gyerekét majd látogatni fogja, csak gondolom se te, se egy család kötöttsége nem hiányzik neki, azért pánikolt be.

Ha szeretne, rohanna hozzád vissza, de inkább elhajtott? Most inkább azon gondolkodik, mennyire "éri meg" neki az együttélésetek, és hogy elviseljen-e téged az együttélés nyújtotta kényelemért. Kábé ezért gondolkodik, nehogy azt hidd hogy azon, hogy szeret-e.

2010. okt. 1. 16:25
 12/18 anonim ***** válasza:
A gyereket lesz joga látogatni mindenképpen, és neki gondolom most inkább a gyereke a fontos, téged úgy tűnik nem akar, és ezért nem teper.
2010. okt. 1. 16:29
 13/18 A kérdező kommentje:

Ma beszéltem az exfeleségével és képzeld, anno 11 éve is UGYANEZT játszotta el ott is a pasas. Nem tud családban élni. Gondolom nálam megpróbálta mégegyszer, de nem ment neki. Nekem teljesen más lett beadva az egész család részéről az első házasságáról...

Kedves Utolsó, csak annyit mondhatok: KÖSZÖNÖM!

Kimondtad, amivel fájt szembenézned. Ennek az állatnak nem én nem feleltem meg, hanem senki sem. Ez saját magát is képtelen elviselni. Ennek minden nap kín.

2010. okt. 1. 21:43
 14/18 A kérdező kommentje:

szembenézneM - bocsi.

Egyébként meg nem vagyok beijedve, a gyerekemet mindennnél jobban szeretem, jó anyja vagyok és leszek és boldogabbak leszünk így, mintha maradtunk volna.

2010. okt. 1. 21:44
 15/18 anonim ***** válasza:
Mivel kiemelted a kérdést, feltételezem nem sikerült túllépned a dolgokon. Figyelj, ha mindezek ellenére szereted és vissza akarod kapni, csak egy dolgot tehetsz: mindig, ha jön a gyerekhez, legyél "nő", csinos, kedves, nyugodt, kisbabáddal a karodban legyél a megtestesült békesség, de ne dobd magad hanyatt első szóra, hagyd udvarolni, mint az elején. Ha mégsem lép, akkor hagyd, ne akarj megalázkodni előtte, ebben igazad van.
2010. okt. 4. 15:37
 16/18 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Az utolsó vagyok, és ez a beszéd! Boldogabbak, nyugodtabbak és teljesebbek lesztek, és ilyen lelki állapotban biztosan nagyobb eséllyel is botlasz bele egy olyan férfiba, aki valóban társad lehet, és a kicsivel együtt fog titeket szeretni!

Én már csak tudom, két kisgyerekkel, egy válás után én is találtam egy nagyszerű férfit, aki nagyon szeret minket, és hamarosan jön a közös babánk is. Szóval fel a fejjel!

2010. okt. 4. 15:59
 17/18 anonim ***** válasza:
17 éves lány vagyok 9től 13 éves koromtól váltak a szüleim nekik is dettó ugyan ez volt nagyjából 2-3 hónapos koromba derült ki hogy jön nekem fél tesó (máig apám tagadja kár hogy láttam már a gyereket vele) Ne hagyd hogy eddig fajuljon! Én szeretem apámat de több szenvedést okozott nekem így mint hinnék. Tudom most nehéz végig gondolni de a gyereked kedvéért is ne tedd azt hogy újra össze jössz vele bocs a hosszú üziért.
2010. okt. 4. 16:31
 18/18 A kérdező kommentje:

Erőt adtatok és ezt köszönöm szépen! Lehet hogy csak a hiúságomnak esne jól, ha lépne felénk. Mert leírva és visszaolvasva az ember egy SZÖRNY! Átélve sokminden eltompult. Nálam tudod csak mi a bibi?! Hogy én biztosan nem szeretnék még egy gyereket bevállalni. Nekem csak Ő marad, azt biztos. Így meg nehezebb lesz párt találnom, úgy gondolom. Bár egyenlőre a hátam közepére sem kívánom egyiket sem, ki szeretném alakítani a biztos jövőt kettőnknek, mert amíg nem megyek vissza dolgozni, a gyed elég kevéske...

Most eléggé kilátástalannak látom a helyzetem, pedig én aztán nem vagyok elveszett nő. Csak hát nem így képzeltem az életem sem kismamaként, sem újdonsült anyukaként.

A kisfiam az életem és igenis küzdeni fogok egy minél jobb életszínvonalért magunknak!

"Utolsó", aki már nem utolsó :) , gratulálok az új párodhoz és a közös kicsikétekhez! Nagyon sok boldogságot kívánok!

2010. okt. 4. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!