Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Maradnátok egy ilyen emberrel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maradnátok egy ilyen emberrel?

Figyelt kérdés

Nem ez a fő és egyetlen probléma, inkább egy jó példa annak illusztrálására, hogy a párom milyen.

A héten annyi sört ittam, amennyit amúgy is szoktam. Szülei jöttek vendégségbe a hétvégén, kitettem magamért a főzéssel. Erre az apja megkérdezi, hogy nem lenne-e valami sör. Párom benyúl a hűtőbe, majd hozzám fordul számonkérően mindenki előtt, hogy "Megittad a sört????"

Szerintetek ez gáz tőle, vagy túlreagálom?

2022. nov. 21. 09:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
77%
Stresszes helyzet volt a számára, így reagálta le. Nem egy nagy ügy. Jönnek még ennél sokkal cifrább dolgok is.
2022. nov. 21. 11:23
 12/14 anonim ***** válasza:
39%
Miért tán nem vedeled a sört? De..akkor meg mit vártál? 🤣 megmondhattad volna igen drágam megittam mert nem számítottam vendégekre. Ennél nagyobb problémád ne legyen 😂 alkoholista
2022. nov. 21. 11:29
 13/14 anonim ***** válasza:
73%

Mióta vagytok együtt?

Szerintem már nem akarsz vele maradni.

Logikus, hogy ha volt sör és most nincs, akkor valaki megitta. Kizárásos alapon ha nem ő, akkor te.

Mondjuk durván számonkérnie nem kellett volna mások előtt, de nagyon meglepődhetett (de min, amikor tudhatta, hogy az a te söröd), és előjött a nem kellemes énje.

Ez volt eddig az első ilyen alkalom, hogy megszégyenítve érezted magad?

Szerintem neked lelkifurdalásod van azért, mert iszol. Ahelyett, hogy menekülnél onnan, ahol olyan feszültségek vannak, hogy úgy érzed, hogy az ital segíthet.

2022. nov. 21. 13:51
 14/14 A kérdező kommentje:

"Ez volt eddig az első ilyen alkalom, hogy megszégyenítve érezted magad?"

Á dehogy! Folyamatosan van valami.

2022. nov. 21. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!