Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, hogy boldog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy boldog legyek ezzel a fiúval?

Figyelt kérdés
Nem tudom mitévő legyek. Szörnyen elvagyok keseredve. 19 éves lány vagyok a ,,párom" 27. 6 éve kezdődött a kapcsolatunk. Akkoriban neki komoly kapcsolat volt, így hát a második szerepét vállaltam. Beértem azzal ha néhányszor taliztunk egy hónapban. Akkor még kislány voltam ő csábított el. Először vele csókolóztam és a szüzességemet is ő vette el 14 évesen. Kb 1 évig megmaradtam 2., titokban taliztunk, de utánna kiderült, szakított a barátnőjével. Velem is összeveszett. Akkor úgy volt, hogy soha többé nem beszélünk egymással, de nem így lett. Kb. 3 hónappal később újra elkezdtunk kavarni. Volt amikor sokat taliztunk, volt amikor keveset. Volt, hogy mindennap, volt, hogy hónapokig nem láttam, de telefonon mindig sokat beszéltünk. Nem vállaltuk fel egymást. Közben amikor hónapokig nem taliztunk, pedig két utcára lakik tőlünk. Neki is voltak kalandjai, és nekem is. Ezek el is mondtuk egymásnak. Én nem mertem haza hozni, mert szégyeltem magam, hogy miattam ment tönkre a kapcsija, meg idősebb is nálam 8 évvel és a családunk sem rajong a családjáért. Néha a kocsijával felvett, néha pedig én mentem nálluk. Így ment ez sokáig. Így jó is volt, de fel akartuk vállalni egymást. Féltem attól mi lesz, ha szakítuk, mert ha így össze is vesztünk mindig kibékültünk és egymás karjaiba kötöttünk ki. de ebben az évben júniusban elkezdtünk járni komolyan. Jött is hozzánk rendesen udvaronlni, míg nem szakítotunk szeptember elején. Egy rendezvényen voltunk ahhol féltékenykedni kezdtem, mert mindenit megnézett. De nem is lenne ezzel semmi gond, ha nem feltünően nézte volna, úgy hogy nem bánt meg. Azóta nem is jött, szégyel jönni emiatt, meg szeritem nem akar komoly kapcsolatot. Én megyek nálluk, de már nem titokban. Ő meg rosszúl bánik velem, csúnyán beszél, bántalmaz. Én meg könyörögtem neki, hogy béküljünk ki. És ő ezt nevezi együttjárásnak. Ő sokszor mondja, hogy felejtsem el, de én nem bírom. Amikor épp nem veszekszünk annyira jól érezzük magunkat, olyan sokat beszélünk, nevetünk, olyan jól összeilünk az ágyban. Szerelmes vagyok belé, mert még mindíg hevesen ver a szívem ha csak rá gondolok, de olyan ő nekem. mint a legjobb barátom, a másik felem. De néha kiszámíthatatlan. Ő nem jár szórakozni sehová, otthon ül, ha nem dolgozik, akkor azt sem értem, hogy nem élte ki magát. Neki a tv a mindene, egésznap képes tévézni. Mindig a tv-ből a nőket nézi, meg a férfimagazinok cimlaplányait, és megjegyzéseket mond rájuk, mint egy tini fiú. a sztárok világában él. Az utcán idegenek is úgy megbámul, mit akit most engedtek ki a börtönből és már jó pár éve nem látott szoknyát. Pedig én az ágyban mindent megteszek neki: extrém helyek, kámssutra, orális szex, anál, szexi rucik, segédeszközök. Akkor mi a baja? Nem vagyok valami nádszáll, de nem is vagyok kövér, de sok mindenkinek tetszem, mert sokan megnéznek, és sokan járnának velem. Meg azt mondja, hogy a szőke plázacicája vagyok. Ő mindig az alakomat fikázza. Szerinte kicsik a a melleim és kövér vagyok. Ő meg pasi léttére 59 kg. jobb esetben és velem egy magas is. Állítása szerint velem együtt 5 nővel volt még csak (én 8 pasival). Gyerekesen viselkedik otthon minden családtagjával kiabál, mindenkivel kiszolgáltatja magát. Tálcán viszik be neki a kaját(28 éves lesz pedig!), de csak reklám közben persze, nehogy megzavarják. Karácsonyra sem jön el, és már a telefont sem veszi fel, tegnap délután óta, pedig úgy váltunk el, hogy este még beszélünk, és nem is vesztünk össze. Mit csináljak? Már gondolkoztam sokat az öngyilkosságon is. Egyszer már búcsúlevelet is írtam, de nem mertem megtenni. Nem tudom elfeljeteni, mert nagyon szeretem, mindig ő van a fejemben. Nem is akarom elfelejteni, mert 6 év alatt sem tudtam. Ő az éltem. Imádom. Gondolom mindenki azt fogja írni, hogy felejtsem el, de nem megy. Próbáltam, de nem tudom. Mindig összejöttünk régen is. Amikor vele vagyok az a menyorszg, amikor nincs velem az a pokol. Szeretem nagyon. Őt nem rudom úgy elfeljeteni, mint más pasikat. Ő mindenem. Most szerinte együtt vagyunk, de milyen együtt járás ez? Egyszer feleségül akar venni, meg gyereket akar, máskor meg nem veszi fel a telefont. Nem hiszem, hogy valakije, mert nem jár sehova, a szülei is mondták. Ő azt mondta kinőtte az udvarlást, majd egyszer eljön megkéri a kezemet. (csak győzzem kivárni) Már arra is gondoltam, hogy teherbe esek tőle és elvetetem megam vele. Ő is elvenne akkor. Mit csináljak? Imádom ezt a pasit, ő azt életem. Nem tudnám elfelejteni, és így senkit nem tudnék szeretni. Bocsi a sok írásért, és az élettörténetemért.
2008. dec. 25. 00:58
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

na elolvastam a kisregényt, jöhetnek a lefelé konyuló ujjú piros kattintások, de akkor is leírom a véleményem

már megbocsáss, de te ettől a taplótól mit vársz?

8 évvel idősebb nálad és mégis gyerekesebben viselkedik

így a leírásod alapján olyan, mintha csak azért udvarolt volna neked, hogy kihasználhasson, bár eleve nem tartom azt se etikusnak, hogy valakinek valaki a második legyen, illetve hogy több nőt tartson egyszerre, mert egy iylen ember az gerinctelen, nem lehet benne megbízni, és szerintem így nem is lehet boldognak lenni

de 8 év van köztetek, nehogy már egy 28 éves rakás szerencsétlenség után kuncsorogjon egy 20 éves lány aki előtt ott van az élet, sérteget és leszarja a fejed, meg közben feleségül akar venni? meg egész nap otthon bámulja a TV-t ami gyakorlatilag egy agyleszívás... már ne haragudj, de ez borzasztó, főleg ha 28 éves

nem rohannod kéne utánna, hanem szakítani, és aztán ha a szakítás után kb 5 éven keresztül hajlandó veled normálisan viselkedni és közben úgy tenni mint aki méltó egy férfi/apa szerepre, akkor talán van esély rá, hogy boldog légy vele

de tudd meg, hogy 100 más jobb és értelmesebb pasi van az ilyennél, hagynod kéne az egészet a fenébe és saját önálló lábra állni, pasi nélkül

ha oylan nehéz, akkor csak a rossz percekre emlékezz, akkor könnyebb nem gondolni rá, de ne legyél rabja egy ilyen leépítő kúrának mint ez a srác, főleg ilyen fiatalon

2008. dec. 25. 01:12
 2/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, rendes Tőled, hogy még ilyenkor Szenteste is válaszolsz. Mindenkinek ez a véleménye a környezetemben is és tudjátok azt is, hogy könnyebb ezt mondani, mint megtenni. Kellemes Ünnepeket!
2008. dec. 25. 01:25
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

egy nagy rakás hülyeség az, hogy nem bírsz nélküle élni, főleg ha csak fájdalmat okoz neked és nem bírsz vele boldog lenni

hát mennyivel jobb lenne, ha soha nem is létezett volna, nem, ez a sok fájdalom nem nyomná a lelkedet

de tudod, az embernek szabad akarata van, te döntöd el, hogy hagyod-e magad befolyásolni ennyire, hagyod, hogy egy senki, ennyire tönkretegye a te kis bimbózó életedet, lehervassza a leveleidet, melyek még ki se hajthattak igazán

tudod már épp ez a baj, mindent megadtál neki, ő meg szépen kiélvezte, és csak azért tart, mert tudja, hogy úgyis rohannál utána

2008. dec. 25. 01:26
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

----------------------------------

hogy felfigyelj a komira!

Gábor vagyok szia!..elolvastam.Figyelj, te csunyán szerelmesvagy..............ez ellen nem te tehetsz!Nagy szived lehet,és érzelmeid!Viszont nem annak juttatod el aki megérdemli!................................ felejtsd el..nemérdemel meg! Persze a szerelem..............

bántalmaz? nemtudok mit hozzászolni,csak annyit hogy priviben beszéljünk ha van kedved! Az ilyen csávokat,akik kezet emelnek egy nőre..... egyszerüen eltüntetek

2008. dec. 25. 01:35
 5/19 anonim ***** válasza:
81%
ünnepeket szépet!!!
2008. dec. 25. 01:35
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok:

tudod, az ember csak akkor tud igazán előre lépni, ha kilép a komfortzónájából és megtesz olyan dolgokat, amelyek kényelmetlenek lehetnek a számára... egy gyerek esetében ez egy olyan egyszerű dolog, mint leülni a törikönyvhöz és bevágni második andrást, a te esetedben meg szakítani az illetővel és örökre (de minimum több évre) kitörölni az életedből a kettőtök közti kapcsolat lehetőségét

ne hidd azt, hogy nem éltem át hasonlót, bár nem ilyen mértékűt, mert időben észrevettem, hogy nincs rendjén a dolog, és hiába mondja hogy szeret, ha közben folyton bánt és fájdalmat okoz

rég rossz, ha az ő életét helyezed előtérbe a sajátod helyett, márpedig boldog csak úgy lehetsz, ha te vagy önmagadnak a legfontosabb, tetszik-nemtetszik, így van

pl: addig nem tudsz segíteni másokon, amíg a te életed nincs rendben, hiába pszichológus valaki, ha zűrös az élete, üres palackként dongnak a szavai

de én megoldottam, véget vetettem a kettőnk közti érzelmi gyilkolászásnak, nem mondom, hogy nem volna jó vele összebújni, de ez maradjon meg mostmár csak az álmaimban, azoknak is a legmélyén, mert megoldottam és egyenesbe jöttem, olyas valakim van, akiben bízhatok

ha megoldod, sokkal büszkébben tudsz majd állni a lábadon, jobb érzésekkel leszel tele, és több esélyed van a boldogságra, mint várni arra, hogy egy betokosodott gerinctelenség hírtelen a föld legtüneményesebb pasijává váljon

anyám 20 évig próbálta apámat megváltoztatni, anyám érzelmi csődtömeg, faterom meg egy vadállat, bár fizikailag nem bánt, de érzelmileg annál inkább, tanuljunk mások hibáiból, ne teszteljük le, hogy tényleg rosszul cselekszünk-e, ha így tesszük, mert csak fölöslegesen okozzuk magunknak a fájdalmakat

badarság ilyen emberrel továbbra is összeszűrni a levet, főleg ilyen fiatalon, mint írtam :)

jóéjszakát és kellemes karácsonyi ünnepeket, remélem megfontolod a távolabbi jó érdekében :)

2008. dec. 25. 01:38
 7/19 A kérdező kommentje:
Azt hogy velem együtt 5 nővel volt én meg 8 pasival ne úgy értsétek, hogy egyszerre ennyi kapcsolatunk volt. Nem hanem életünk során ennyi szexuális kapcsolatunk volt, de akkor nem voltunk együtt, amikor ezek történtek. Köszi a válaszokat. Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!
2008. dec. 25. 01:39
 8/19 A kérdező kommentje:
Ilyen szívtelen férfi nincs még egy a világon. Az ünnepet is külön töltjük. Azt képzeli, hogy ő egy casanova, pedig még normális munkahelye sincs, meg annyira nem is helyes, mert kicsi ésa sovány. De nekem a külső sosem számított. És gyerekesen viselkedik. Őt meg nem tudnám látni más karjaiban.
2008. dec. 25. 02:05
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, ha össze is jön, a te életedet is elrontja, te akarsz dolgozni helyette, nyomorban akarsz élni egy ilyen csávóval, aki kihasznál, szerintem amit te érzel az nem a szerelem, hanem a megszokás és ezek között nagy a különbség. Én pasi vagyok, de tudom, hogy a szerelmemért mindent megtennék, ha azt kérné, hogy most azonnal menjek el hozzá szakadó hóban, én megtenném, csak azért, hogy 1 percet vele lehessek, mert imádok a közelébe lenni. És szerintem 19 évesen még túl fiatal vagy ahhoz, hogy elrontsd az életed, és, hogy ne használd ki az életed adta lehetőségeket.

Egyébként lehet h ennek a csávónak vmi pszichés problémája van, rövid úton hagyd a fenébe. Ha lehetőséget adnál egy kedves srácnak, aki imád téged és mindent megtenne csak azért, hogy mosolyogni lásson, és el tudnál mellette mindent felejteni, akkor gyorsan el tudnád felejteni ezt a szerencsétlenséget

2008. dec. 25. 02:31
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem a nők többsége átélte azt amit te. Van aki nagyobb van aki kisebb intenzitással. Tudom, mert tapasztalatból beszélek. Évekig futottam egy link semmivel nem törődő engemA csak kihasználni akaró pacák után.A dolog odáig fajult hogy bevettem egy csomó altatót. Nem akartam már élni mert magam előtt is szégyeltem magam,nem értetem mi van velem. A belgyógyászatról a pszichiátriára kellett volna átmennem,ezt azonban nem tettem meg. Saját felelősségemre hazajöttem , elhatároztam hogy velem ilyen sosem fog még egyszer előfordulni. Nehéz volt,de sikerült.Hidd el megéri a fáradtságot,és a kínlódást. Csak saját magad tudsz ezen segíteni. Most van két gyönyörű gyerekem egy imádni való férjem. Nem mondom hogy nem jut már eszembe,de nem fájóan hanem értetlenül tudok csak visszagondolni erre az időszakra. Máig sem értem miért van az hogy értelmes nők miért vonzódnak annyira a kiállhatalan /nem akartam bukózni/ pasikhoz! Hidd el ! IDŐVEL ELMÚLIK! Ha most nem is úgy érzed. Kitartás!
2008. dec. 25. 07:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!