Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy boldog legyek ezzel a fiúval?
na elolvastam a kisregényt, jöhetnek a lefelé konyuló ujjú piros kattintások, de akkor is leírom a véleményem
már megbocsáss, de te ettől a taplótól mit vársz?
8 évvel idősebb nálad és mégis gyerekesebben viselkedik
így a leírásod alapján olyan, mintha csak azért udvarolt volna neked, hogy kihasználhasson, bár eleve nem tartom azt se etikusnak, hogy valakinek valaki a második legyen, illetve hogy több nőt tartson egyszerre, mert egy iylen ember az gerinctelen, nem lehet benne megbízni, és szerintem így nem is lehet boldognak lenni
de 8 év van köztetek, nehogy már egy 28 éves rakás szerencsétlenség után kuncsorogjon egy 20 éves lány aki előtt ott van az élet, sérteget és leszarja a fejed, meg közben feleségül akar venni? meg egész nap otthon bámulja a TV-t ami gyakorlatilag egy agyleszívás... már ne haragudj, de ez borzasztó, főleg ha 28 éves
nem rohannod kéne utánna, hanem szakítani, és aztán ha a szakítás után kb 5 éven keresztül hajlandó veled normálisan viselkedni és közben úgy tenni mint aki méltó egy férfi/apa szerepre, akkor talán van esély rá, hogy boldog légy vele
de tudd meg, hogy 100 más jobb és értelmesebb pasi van az ilyennél, hagynod kéne az egészet a fenébe és saját önálló lábra állni, pasi nélkül
ha oylan nehéz, akkor csak a rossz percekre emlékezz, akkor könnyebb nem gondolni rá, de ne legyél rabja egy ilyen leépítő kúrának mint ez a srác, főleg ilyen fiatalon
egy nagy rakás hülyeség az, hogy nem bírsz nélküle élni, főleg ha csak fájdalmat okoz neked és nem bírsz vele boldog lenni
hát mennyivel jobb lenne, ha soha nem is létezett volna, nem, ez a sok fájdalom nem nyomná a lelkedet
de tudod, az embernek szabad akarata van, te döntöd el, hogy hagyod-e magad befolyásolni ennyire, hagyod, hogy egy senki, ennyire tönkretegye a te kis bimbózó életedet, lehervassza a leveleidet, melyek még ki se hajthattak igazán
tudod már épp ez a baj, mindent megadtál neki, ő meg szépen kiélvezte, és csak azért tart, mert tudja, hogy úgyis rohannál utána
----------------------------------
hogy felfigyelj a komira!
Gábor vagyok szia!..elolvastam.Figyelj, te csunyán szerelmesvagy..............ez ellen nem te tehetsz!Nagy szived lehet,és érzelmeid!Viszont nem annak juttatod el aki megérdemli!................................ felejtsd el..nemérdemel meg! Persze a szerelem..............
bántalmaz? nemtudok mit hozzászolni,csak annyit hogy priviben beszéljünk ha van kedved! Az ilyen csávokat,akik kezet emelnek egy nőre..... egyszerüen eltüntetek
Első vagyok:
tudod, az ember csak akkor tud igazán előre lépni, ha kilép a komfortzónájából és megtesz olyan dolgokat, amelyek kényelmetlenek lehetnek a számára... egy gyerek esetében ez egy olyan egyszerű dolog, mint leülni a törikönyvhöz és bevágni második andrást, a te esetedben meg szakítani az illetővel és örökre (de minimum több évre) kitörölni az életedből a kettőtök közti kapcsolat lehetőségét
ne hidd azt, hogy nem éltem át hasonlót, bár nem ilyen mértékűt, mert időben észrevettem, hogy nincs rendjén a dolog, és hiába mondja hogy szeret, ha közben folyton bánt és fájdalmat okoz
rég rossz, ha az ő életét helyezed előtérbe a sajátod helyett, márpedig boldog csak úgy lehetsz, ha te vagy önmagadnak a legfontosabb, tetszik-nemtetszik, így van
pl: addig nem tudsz segíteni másokon, amíg a te életed nincs rendben, hiába pszichológus valaki, ha zűrös az élete, üres palackként dongnak a szavai
de én megoldottam, véget vetettem a kettőnk közti érzelmi gyilkolászásnak, nem mondom, hogy nem volna jó vele összebújni, de ez maradjon meg mostmár csak az álmaimban, azoknak is a legmélyén, mert megoldottam és egyenesbe jöttem, olyas valakim van, akiben bízhatok
ha megoldod, sokkal büszkébben tudsz majd állni a lábadon, jobb érzésekkel leszel tele, és több esélyed van a boldogságra, mint várni arra, hogy egy betokosodott gerinctelenség hírtelen a föld legtüneményesebb pasijává váljon
anyám 20 évig próbálta apámat megváltoztatni, anyám érzelmi csődtömeg, faterom meg egy vadállat, bár fizikailag nem bánt, de érzelmileg annál inkább, tanuljunk mások hibáiból, ne teszteljük le, hogy tényleg rosszul cselekszünk-e, ha így tesszük, mert csak fölöslegesen okozzuk magunknak a fájdalmakat
badarság ilyen emberrel továbbra is összeszűrni a levet, főleg ilyen fiatalon, mint írtam :)
jóéjszakát és kellemes karácsonyi ünnepeket, remélem megfontolod a távolabbi jó érdekében :)
Figyelj, ha össze is jön, a te életedet is elrontja, te akarsz dolgozni helyette, nyomorban akarsz élni egy ilyen csávóval, aki kihasznál, szerintem amit te érzel az nem a szerelem, hanem a megszokás és ezek között nagy a különbség. Én pasi vagyok, de tudom, hogy a szerelmemért mindent megtennék, ha azt kérné, hogy most azonnal menjek el hozzá szakadó hóban, én megtenném, csak azért, hogy 1 percet vele lehessek, mert imádok a közelébe lenni. És szerintem 19 évesen még túl fiatal vagy ahhoz, hogy elrontsd az életed, és, hogy ne használd ki az életed adta lehetőségeket.
Egyébként lehet h ennek a csávónak vmi pszichés problémája van, rövid úton hagyd a fenébe. Ha lehetőséget adnál egy kedves srácnak, aki imád téged és mindent megtenne csak azért, hogy mosolyogni lásson, és el tudnál mellette mindent felejteni, akkor gyorsan el tudnád felejteni ezt a szerencsétlenséget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!