Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs manapság már normális ,keresztény elvek szerint élő lány aki kedves és még szép is?Miért nem lehet találni?
Jól értem, hogy te most a nőket/lányokat tetted felelőssé a sok tapló, bunkó pasi megjelenése miatt. Szép mondhatom...
Szerintem nőj fel néz szét a saját házad táján, söprögess arra is egy kicsit és ha szerencséd van találsz egy olyan lányt aki elvisel.
Hát jó nagyot hazudtak neked :D Minden rendben.. ááá.. ez kérlek szépen egyáltalán nem normális dolog. 22 évesen ez már kimondottan beteges hozzáállás.
Viszont ajánlom neked a templomokat, komolyzenei rendezvényeket és egyéb ehhez hasonlót dolgokat.
És ha úgy érzed, hogy rajtad kívül senki se normális, nagyon nagyon gyorsan fordulj pszichológushoz.
Köszönöm.
Jaj minden ilyen típusú kérdésnél ez van. A pasik azt mondják, hogy a nők mind r*bancok és ők a rosszak és a pasik meg szentek, a nők pedig azt, hogy minden pasi egy szemét disznó, aki nem tud érezni, és ezért hidegültek el... Azért gondolkozni kéne, nem mindig a másikban van ám a hiba!
És IGENIS vannak rendes lányok, akik kedvesek, szépek és szerények, ugyanígy vannak rendes pasik, akik szeretnek és mindent megadnának a szerelmükért. Nem a másik nemet kell okolni azért, mert te még nem találtad meg az igazit!
Bocs, hogy nem a kérdésre írtam választ, csak most, hogy olvastam a \\\'Párkapcsolatok\\\' rész utolsó 5 oldalát, tele van ilyen példákkal. (Én nem csak a kérdezőnek írtam ezt, hanem egy csomó válaszadónak is.)
ravafufu
Itt vagyok !
Jaaa, h ezt már lassan 3 éve tetted fel ,akkor már biztos megnősültél :) Sok boldogságot!
Nagyot tévednek itt az előttem szólok. EZ AZ ÁLTALÁNOS!
A társadalom beteg, és nem ez a fiú. A pszichológia pedig halott.
Én is azzal találkozom állandóan, hogy a lányoknak nem értékesek a normális(!) tulajdonságok. Szeretet, hűség, őszinteség, stb...
Nincs önbizalmam, de az önbizalom NEM érték, hanem egy állapot. De mégis ezen múlik, hogy az illetőnek lesz-e barátnője. Ja, és a nőknél nincs olyan hogy "csúnya pasi".
Kivételt keresem, de több száz ismerkedés után sincs egy lány sem, aki tényleg értékelné a normális dolgokat. tényleg nagyon ritka lehet.
F/29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!