Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lenne most az életed, ha az első pároddal maradtál volna?
Figyelt kérdés
Inkább azokhoz szól a kérdés, akik nincsenek már együtt az első párjukkal és eltelt már több év a szakítás óta. Persze nem lehet tudni csak hogy képzelitek el?2022. nov. 17. 14:31
22/24 anonim válasza:
Fogalmam sincs. Az első páromat kb 20 éve nem láttam, 15 évesen voltunk együtt fél évet, nem tudom, mit csinál azóta, de még csak csekkolni sem tudom, olyan tucat neve van, hogy kb millió találatot adna ki rá a Facebook.
Egyébként egy viszonylag normális, értelmes srác volt, gondolom most is ilyesmi férfi lehet. De őszintén szólva már azt se nagyon tudom felidézni, hogy hogy nézett ki, csak az maradt meg, hogy jó illata volt.
23/24 anonim válasza:
Semmiképp sem maradhattam volna vele. Az anyja minden áron a lehető legmagasabb státuszú pasit akarta neki. Nekem, amolyan erős-középkategórás családból esélyem sem volt hosszú távon. Kerített neki egy pasit, aki nálam jóval idősebb volt, de az USA-ban lakott. Ez akkor, 1999-ben még jól hangzott. De arra nem gondolt, hogy a pasinak az USA-ban alsó-középkategóriás munkája van, nem jutott túl sokra. Ha mégsem történt volna ez, akkor tovább munkálkodott volna az anyja, hogy legyen valaki más, akinek még magasabb végzettsége van, menőbb helyen lakik, többet keres vagy drágább autója van. A lány akarata nem igazán számított.
24/24 anonim válasza:
Házasok lennénk több éve, minimum két gyerek. Ha arra gondolok, hogy náluk otthon milyen sora volt az anyjának, akkor ebből kiindulva szerintem robotolhatnék egész nap, nem segítene semmit otthon. Emellett elvárná hogy értelmiségi társalgásokban jeleskedjek,hogy menőzzön velem az ismeretségi körében, ugyanakkor legyek a végletekig szerény. Beleszólna az öltözködésembe, stílusomba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!