Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen lenne most az életed,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lenne most az életed, ha az első pároddal maradtál volna?

Figyelt kérdés
Inkább azokhoz szól a kérdés, akik nincsenek már együtt az első párjukkal és eltelt már több év a szakítás óta. Persze nem lehet tudni csak hogy képzelitek el?
2022. nov. 17. 14:31
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Mintha az én első exemet írnátok le páran 😂

Mi most lennénk együtt 11 éve, házasok lennénk és egy gyerekünk lenne, akit kb 22 évesen meg kellett volna szülnöm, mert ő minél hamarabb apa akart lenni és idősebb nálam 4 évvel, szerinte 30 évesen már elkésett volna (pedig férfi). Egy gyerek lenne csak, én mindig kettőt szerettem volna, de ő egyet mert neki nincs testvére. Én nem dolgoznék, ő lenne a családfenntartó, én csinálnék minden házimunkát és főzést, gyereknevelést. Bp 17. kerületben lenne egy apja által vett kertes házunk, én belvárosi lány vagyok, nekem az túl messze van és kocsink nem lenne mert ő nem szeret vezetni. Valószínűleg alkoholista lennék és nagyon kövér, innék és zabálnék, mert nem bírnám a sok érzelmi bántalmazást. Szerintem egy két pofont is kapnék néha. Mindig éreztetné velem, hogy ő felsőbbrendű. Nem lehetnének barátaim, a családommal ritkán taliznék, de az ő szüleitől 5 percre laknánk és jöhetne anyós mindennap. A véleményem bármi is az szar lenne, nem számítana. Egy pózban szexelnénk csak, azt is havi egyszer, vagy annyiszor se, mert nincs rá igénye, mondjuk jobb is, amilyen szar vele a szex.

2022. nov. 17. 16:05
 12/24 anonim ***** válasza:
28%
Nem megbántva senkit, de azért a válaszokból kitűnik, hogy az emberek többségében zéró önreflexió van. Úgy kutyázzák a volt párjukat mintha valaha nem az az ember lett volna a szemükben a legtökéletesebb valaki. Nem beszélve arról, hogy az itt szidott és semmibe nézett volt párjaikat is ők választották. A kérdésre válaszolva: Fogalmam sincs mi lenne. Azt az embert ismerem aki mellettem volt, azt pedig nem tudom milyen emberré vált évekkel a szakításunk után.
2022. nov. 17. 16:06
 13/24 A kérdező kommentje:
#12 A legtöbb embernek tinikorában van először kapcsolata. Akkor még nem ismeri annyira önmagát sem, nemhogy más embereket, nem ismeri a trükköket, nem tudja, hogy ez toxikus és hogy milyen egy egészséges párkapcsolat, meg sokan félnek időben lelépni, főleg, ha bántják az osztálytársaik és úgy érzik, hogy nem szerethetőek, így kapaszkodnak abba, aki úgy tűnik, szereti őket. Nem lehet egy tinit hibáztatni. Én is csak úgy éreztem, nem jó a kapcsolat, kiléptem, majd évekkel később, amikor olvastam a témában meg jobban megismertem magam döbbentem rá, hogy egy bántalmazó kapcsolatban voltam. Főleg miután lett egészséges kapcsolatban is tapasztalatom.
2022. nov. 17. 16:12
 14/24 A kérdező kommentje:
Kimaradt hogy mi se mennénk sehova soha.
2022. nov. 17. 16:16
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
#13 Teljes mértékben egyetértek veled. amit én leírtam nem is feltétlenül az első tini kapcsolatra vonatkozott hanem úgy általánosságban az új kapcsolatot körüllengő hurrá optimizmusra. Amivel szintén nincsen baj, mert én is idealizálom a páromat amikor új csak aztán mindig rájövök, hogy nem kell az embereket pozitív megvilágításba helyezni. És igen ha valami nehéz akkor az az, hogy a párunkat a helyén kezeljük és lássuk ezáltal saját magunkat is a megfelelő helyen. De azért az az igazság, hogy néha azt kívánom, hogy bárcsak az a naiv fiúcska legyek aki csak a jót feltételezi mindenkiről
2022. nov. 17. 16:18
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy az elsõ barátom a párjának tekintett-e vagy csak “dgopajtinak”. Nagyon szegény családból származott, okos volt, de kibukott az egyetemrõl. Valószínūleg addig terrorizált volna, amíg én is otthagyom, és jobbra-balra csalna.

A második is hátrányos helyzetū volt, de õ lediplomázott, viszont neki is piszkálta a csõrét, hogy jobb helyrõl származom. Valószïnūleg kiharcolta volna, hogy otthon járjak egyetemre. Lehet kibukok a suliból, lehet nem, de hogy nem lehettek volna fiúbarátaim és minden idõmmel elszámoltatott volna, az hot sicher. Legjobb esetben is felcsinált volna frissdiplomásként és otthon lennék két gyerekkel aranykalitkában

2022. nov. 17. 16:38
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Az egyetemi életbõl, az Erasmusból, Külföldi munkákból kimaradtam volna
2022. nov. 17. 16:55
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Minden hónapban másik nővel lennék megcsalva, menne a magamutogató, fényűző életünk, ami kívülről nézve tökéletes, de el lennék hanyagolva, mert "sokat dolgozik"
2022. nov. 17. 18:02
 19/24 anonim ***** válasza:
15%
Eddig szerintem a 12-es válaszoló adott egy egészséges választ a kérdésre.
2022. nov. 17. 18:27
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem lenne egy szép élet, gondolom már szültem volna neki pár gyereket, nem járhatnék sehova és egy putriban élnénk vagyis tengődnénk. Gyerekkori szerelem volt és én nagyon elvoltam varázsolva 😬 nagyon rég volt valamikor 2005-ben
2022. nov. 17. 20:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!