Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lanyok nektek nem megalazo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok nektek nem megalazo hogy a pasitok mas noket is megdugna mellettetek?

Figyelt kérdés
Nem teszi meg, de mas noket is dugna rajtatok kivul
2022. nov. 17. 14:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
39%
Én a nyitott párkapcsolat híve vagyok, így abszolút nem zavar. Én is szexelnék más férfiakkal, szóval képmutatás lenne emiatt problémázni.
2022. nov. 17. 14:31
 2/14 anonim ***** válasza:
65%
Ez számodra hogy derült ki? Az lehet megalázó. Ha gondolatolvasó vagy, és nem tettek miatt gondolod, akkor nem.
2022. nov. 17. 14:31
 3/14 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem előbb utóbb megtenne, különösen akkor ha a barátnője olyan hülye, hogy lehet manipulálni, atvagni, arról nem is beszélve hogy vannak olyan agyatlan tyúkok, akik megbocsajtananak :DDD
2022. nov. 17. 14:32
 4/14 anonim ***** válasza:
67%
Alapjaiban hibás a gondolat, mert ha erre lenne igénye, akkor miért vagytok együtt?
2022. nov. 17. 14:33
 5/14 A kérdező kommentje:

Biologia.

Meglatnak egy jo csajt es egybol erre gondolnak.

2022. nov. 17. 14:43
 6/14 anonim ***** válasza:
68%
Ha szerelmes a pasi normális emberként biztos nem más nőt akar mwgh*zni....
2022. nov. 17. 14:53
 7/14 anonim ***** válasza:
70%
Igen? Férjem ezt megírta neked? Hazamegyek, rákérdezek.
2022. nov. 17. 14:55
 8/14 anonim ***** válasza:
83%

Az, hogy mire gondol és az, hogy mit tenne meg, az két külön fogalom. Én is fantáziálok arról, hogy Henry Cavill felcsíp egy bárban (:'D), de ha Henry Cavillel találkoznék egy bárban, nem csalnám meg vele a barátomat. Jó, ez kicsit röhejes példa, de a fantáziálás nem mindig egyenlő azzal, amit alapból megtennénk.

Mondjuk hallani/tudni nem akarnék arról, hogy mikről fantáziál a párom, és nem is szoktam ezen gondolkodni. Szerintem természetes, és normális dolog. Azért van a képzeletünk, hogy használjuk.

2022. nov. 17. 14:56
 9/14 anonim ***** válasza:
73%

Nagyjából 100 férfit ismertem meg eddigi életem során, akikkel beszéltem erről, vagy hallottam ahogy beszélnek róla. Egy kis saját statisztika:

Gondolatban megdug más nőket is: 100ból 100

Már meg is dugott mást: 100ból 50

Megdugna mást csak nincs rá lehetősége: Maradék 50ből 40

Nem dugna meg mást, csak gondol rá: 100ból 10

2022. nov. 17. 16:07
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogyha meglát egy nőt és az az első gondolata, hogy megdugná, egyáltalán nem zavar. Nők és férfiak felé is gondoltam ezt már. Ha utána erről fantáziálgat, az szerintem aggályos, de úgyse fogom soha megtudni. Ha a valóságba is át akarná ültetni ezt, valószínűleg azt is csak később tudom meg.

Az, ha nőknek csapja a szelet, neten, vagy élőszóban, ha ilyen jellegű fizikai kontaktust teremt, ha kocsányon logó szemekkel bámul nőket, más nőkre nyomul, az kifejezetten megalázó. Mert az már látványos.

Az is megalázó, ha van akkora tapír, hogy kihangosítja a gondolatait, bár ilyenről én még csak itt az oldalon hallottam.

2022. nov. 17. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!