Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szinte soha nem megyünk kettesben sehova… lehet ezen változtatni? Vagy rámegy a kapcsolat? Mit lehet tenni, ha a páromat alig bírom rávenni egy-egy közös programra, amin kettesben vagyunk?

Figyelt kérdés

Hiányzik a minőségi együtt töltött idő.. Ez ellen hogy lehet tenni?

Beszéltem róla neki többször. Mindig mondja hogy jó, menjünk. Sőt, néha ő veti fel. De a gondolatnál tovább nem jutunk.

De ha egy barátja mondja hogy menjünk el amolyan duplarandiként pl moziba, egyből megyünk. Én pedig 3 évig vártam..

Persze mindig megyünk egy rövidebb nyaralásra, például. De azért évente többször vágyom programra. Még csak nem is kell nagy dologra gondolni, egy kis kirándulás, séta is elég lenne. Bármi..

Én vagyok a nő, ő a férfi.

Húszas éveink elején járunk.

2022. nov. 16. 13:20
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
73%

31

Irtam a kirándulást. Abba neked mi kerül pénzbe? De lehet menni sétálni is. Több programot sajnos nem tudok, ami ingyenes lenne, lassan a levegő vételért is fizetni kell. Én ugyanúgy meghivom a páromat mindenre nőként, most akkor hogy lennék már aranyaso? Aki aranyaso, az nem kicsiben kezdi, ezért sem minimálbér asonak hívják, hanem aranyasonak, tehát olyan emberekre mennek rá, akik tele vannak és nem olyanokra, akik sajnalnak kiadni a párjukra egy csokira valót.

2022. nov. 16. 18:57
 32/32 anonim ***** válasza:
26%
33 nem az a baj hogy sajnálnánk, hanem hogy ezeknek a nőknek csak és kizárólag azért kell a férfi hogy személyi atm ként használják
2022. nov. 16. 19:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!