Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom miért nem kiváncsi a családomra/barátaimra?
Nem szégyell, mert az õ családja szinte adoptált, esküvõkre, szülinapokra is hivatalos vagyok.
Az én családom jómódúbb is,
meg a barátaim között több a diplomás (tehát nem lenézi a származásomat)
Az már régen rossz, ha egy párkapcsolat a szülők vagy barátok iskolai végzettségéről szól. Mi köze van ennek az adott két ember boldogságához?
Az a lényeg hogy ők hogyan viszonyulnak egymáshoz, és nem a szülők foglalkozása, munkája a lényeg. Felnőtt emberek meg általában élik a saját életüket és nem az a legfontosabb, hogy a másik családjával foglalkozzanak folyamatosan. Már 2022 van, ez nem a Rómeó és Júlia.....
Nem is értem miért kell a másik családjára ennyire rákattanni?
Szerintem a végzettség vagy munka stb nem szabadna ilyeneket befolyásoljon
Nekem fontos egy párkapcsolatban, hogy a családomra és barátaimra kíváncsi legyen, a környezetemre, ugyanúgy én is. Ez nem azt jelenti, hogy ezentúl párosan jelenünk meg mindenhol, de simán lehet pár közös programot szervezni. Lehet ezt nem rákattanva is csinálni.
Egy idõsebb tanár azt mondta, hogy õ csak azért nem tud elválni a férjétol mert az o berebol nem tudna kijonni a gyerekkel
Egy sorvezeto akarmikor ki tud lepni, mert keres annyit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!