Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Extrém nagy libidójú férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Extrém nagy libidójú férfiak mit kezdenek a menstruációval? Ha megvan és a párodnak ezt meg is mondod, hogy alakulnak a további napjaitok, az a 3-4 nap? Okoz ez problémákat a kapcsolatban, ha igen hogy oldjátok meg?

Figyelt kérdés

2022. nov. 16. 08:55
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk elég magas libidónk van, általában szexeltünk menstruáció alatt is, csak nem az első napon. Törölköző az ágyra, aztán annyi.

Viszont most terhes vagyok, és nem igazán esik jól a szex, jó ha heti 1 alkalom óvatos valami van, a korábbi szexeinkhez képest ezt annak nem igazán nevezném. És ugye nem egy hete tart ez. Hanem 6 hónapja. Mondják, hogy erre van a száj, de az elején le is hánytam volna, most meg már a hasam miatt nem kényelmes sehogy sem, plusz olyan gyomorsavam is van, hogy őszintén szólva nem a szopás a legnagyobb gondom épp. Szóval elég hirtelen váltás. Sajnálom is ezért a férjemet, de magamat is. Viszont szerintem felnőtt embernek fel kéne fognia, hogy vannak időszakok az életben, mikor a szex egyszerűen nem tud a legfontosabb lenni, és háttérbe szorul. Nem érezném magam biztonságban olyan ember mellett, aki ennyire követelőző ezen a téren. Szerintem ez nem jó dolog, mert a szex két ember öröméről kéne szóljon, nem arról, hogy az egyik mindenáron ki akar elégülni, és hisztizik az "adagjáért" akkor is, ha a másik épp abszolút nem olyan állapotban van, hogy ezen a területen teljesíteni tudjon.

2022. nov. 16. 11:16
 22/30 anonim ***** válasza:

20

Oké, akkor viszont kőkemény kompromisszum és nem csak a nő részéről. A férfinak is meg kell tudnia oldani magának olykor.

2022. nov. 16. 11:17
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Ki a f.asz nem bír ki pár napot vagy egy hetet? Annak nem is való nő. Aki nem érti meg, hogy most azért nem teheti be, mert görcsöl a hasam meg nagyon vérzek, az sz.opja le magát és ki lesz elégítve engem meg hagyjon békén.
2022. nov. 16. 11:26
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

21

Na igen, itt te is szenvedsz a szó szoros értelmében, és téged is jelentősen érint a szexhiány. Azt azért elfelejtik sokan hogy nem csak a férfi szenvedhet a terhesség alatti megcsappant szextől, hanem a nő is. Sőt a terhes nőnek sokszor maga az orgazmus van tiltva, a méhösszehúzódások miatt.

2022. nov. 16. 11:33
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt a férfi típust messze elkerültem mindig. Tudom a saját korlátaimat, igényeimet. Ismerem a ciklusom, lidibóm alakulását. Nálam vannak olyan napok mikor egyáltalán semennyi szexuális érintkezést nem kívánok, máskor meg mehetne egy nap több is. Amikor nem kívánom, akkor nekem csak egy kényszer lenne, úgy meg milyen. Ez is egészséges egy nőnél, hiszen folyamatos a hormonális változás, a miértekre is van tudományos magyarázat. Így én mindig, és jelenleg is egy kisebb libidójú férfival tudok kiegyensúlyozottan együttélni.
2022. nov. 16. 11:39
 26/30 anonim ***** válasza:
84%
Én meg ezért tervezek aszexuális férfit találni. A francnak hiányzik, hogy azon izguljak, hogy állandóan baszni kell, hogy ne hagyjanak el.
2022. nov. 16. 12:05
 27/30 anonim ***** válasza:
Én életem legnagyobb szerelmének nem számított, s nekem sem. "Igazi katona bírja a véres harcot". Ráadásul nekem is jót tett olyankor, nem görcsöltem annyira, gyorsabban lezajlott a menszeszem, s ráadásul sokkal nagyobbat élveztem. Persze a párom vigyázott is rám.
2022. nov. 16. 16:01
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Mint 21-nél. Mindkettőnknek magas a libidónk,de nekem a masodik terhesség most betesz kicsi gyerek mellett es a férjem is kimerült nap végére, maskor nem tudnánk szexelni. Próbálkoztunk párszor, de mindig összebújós dumálás lett belőle, hát most ennél maradunk. Amúgy a doki szerint a férfiak is sokszor reagálnak ám csökkenő tesztoszteronszinttel a párjuk terhességére, szimpátiaterhesség vagy mi. Szóval semmi gond nincs ebből, ott fogjuk folytatni, ahol abbahagytuk.
2022. nov. 16. 21:50
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
28. Kapcsolatban is neha , velem is elofordult a kihagyas vagy csokkenes aztan a semmibol vissza .
2022. nov. 16. 22:23
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Úgy irigylem azt, akinek jó a szex menzesz alatt. Én alapból nem görcsölök, és ha orgazmusom van menzesz alatt, utána "sajog" a méhem, kb mint mikor felmegy a vérnyomásom, és érzem mindenhol a szívverésem.
2022. nov. 16. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!