Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Extrém nagy libidójú férfiak mit kezdenek a menstruációval? Ha megvan és a párodnak ezt meg is mondod, hogy alakulnak a további napjaitok, az a 3-4 nap? Okoz ez problémákat a kapcsolatban, ha igen hogy oldjátok meg?
Nekünk elég magas libidónk van, általában szexeltünk menstruáció alatt is, csak nem az első napon. Törölköző az ágyra, aztán annyi.
Viszont most terhes vagyok, és nem igazán esik jól a szex, jó ha heti 1 alkalom óvatos valami van, a korábbi szexeinkhez képest ezt annak nem igazán nevezném. És ugye nem egy hete tart ez. Hanem 6 hónapja. Mondják, hogy erre van a száj, de az elején le is hánytam volna, most meg már a hasam miatt nem kényelmes sehogy sem, plusz olyan gyomorsavam is van, hogy őszintén szólva nem a szopás a legnagyobb gondom épp. Szóval elég hirtelen váltás. Sajnálom is ezért a férjemet, de magamat is. Viszont szerintem felnőtt embernek fel kéne fognia, hogy vannak időszakok az életben, mikor a szex egyszerűen nem tud a legfontosabb lenni, és háttérbe szorul. Nem érezném magam biztonságban olyan ember mellett, aki ennyire követelőző ezen a téren. Szerintem ez nem jó dolog, mert a szex két ember öröméről kéne szóljon, nem arról, hogy az egyik mindenáron ki akar elégülni, és hisztizik az "adagjáért" akkor is, ha a másik épp abszolút nem olyan állapotban van, hogy ezen a területen teljesíteni tudjon.
20
Oké, akkor viszont kőkemény kompromisszum és nem csak a nő részéről. A férfinak is meg kell tudnia oldani magának olykor.
21
Na igen, itt te is szenvedsz a szó szoros értelmében, és téged is jelentősen érint a szexhiány. Azt azért elfelejtik sokan hogy nem csak a férfi szenvedhet a terhesség alatti megcsappant szextől, hanem a nő is. Sőt a terhes nőnek sokszor maga az orgazmus van tiltva, a méhösszehúzódások miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!