Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Extrém nagy libidójú férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Extrém nagy libidójú férfiak mit kezdenek a menstruációval? Ha megvan és a párodnak ezt meg is mondod, hogy alakulnak a további napjaitok, az a 3-4 nap? Okoz ez problémákat a kapcsolatban, ha igen hogy oldjátok meg?

Figyelt kérdés

2022. nov. 16. 08:55
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
88%
Akkor igy jart, verje ki maganak. En nem szexelek akkor, ha lehozza a csillagos eget akkor sem, kielegiteni meg nem fogom mert nincs olyankor kedvem.
2022. nov. 16. 09:59
 12/30 anonim ***** válasza:
83%
Miért a férfiakat kérdezed csak? Mert nőként nem tehetek rá magasról, ha épp megvan? Ugyan már, az csak vér.
2022. nov. 16. 10:00
 13/30 anonim ***** válasza:
96%
Engem szeressen jobban, ne baszni és akkor nem vonyít 2 nap után, miközben nekem lázam és komoly fájdalmaim vannak. Nem olyan nehéz ám nem egy gusztustalan féregnek lenni. Sok nem selejt férfi képes rá. Miért választanánk egy ilyen ócska szart helyettük?
2022. nov. 16. 10:03
 14/30 anonim ***** válasza:
81%
Mi biztosan földönkívüliek vagyunk a férjemmel. Akkor csináljuk, amikor kívánjuk. Ha éppen megvan, akkor úgy. Megy egy törcsi alánk és csókolom. Meg nem tudom melyik nő hogyan működik, de szexuális izgalom hatására nekem vér helyett benedvesedem. Maximum vér akkor van valamennyi, ha kihúzzuk de az sem egy extrém mennyiség. Részünkről a menstruáció sose volt akadály, főleg, hogy az orgazmus oldja a menstruációs görcsöt is.
2022. nov. 16. 10:30
 15/30 anonim ***** válasza:
96%
Na ilyen pasasnak gyereket soha ne szüljön senki az biztos.
2022. nov. 16. 10:54
 16/30 anonim ***** válasza:
93%
Megértem ha a barátnőm olyankor az első 1-2 napban csak bújni akar, has simogatást, szeretetet. Látom mennyit szenved, neki fájdalmas nagyon. Emberek vagyunk, nem állatok. Majd bepótoljuk és mindig így is van.
2022. nov. 16. 10:58
 17/30 anonim ***** válasza:
0%
Erre kicsapom
2022. nov. 16. 11:06
 18/30 anonim ***** válasza:
0%
Extrém nagy libidójú férfinek nem való a monogám párkapcsolat. Ezzel tisztában kellene lennie, de a nőnek is aki bevállalja. Extrém ritka ugyanis hogy kifogjon egy hasonló libidójú nőt, nem lehetetlen de sok csalódással jár megtalálni.
2022. nov. 16. 11:07
 19/30 anonim ***** válasza:
59%

"Extrém nagy libidójú férfiak mit kezdenek a menstruációval? Ha megvan és a párodnak ezt meg is mondod, hogy alakulnak a további napjaitok, az a 3-4 nap? Okoz ez problémákat a kapcsolatban, ha igen hogy oldjátok meg?"

nem okoz gondot. másféle szexuális tevékenységek azért még szóba jöhetnek, illetve recskázok, mint a gép. jó néhány különféle élethelyzet van, amiben nem lehet szexelni, ezt magas étvággyal is felfogja az ember.

2022. nov. 16. 11:14
 20/30 anonim ***** válasza:
65%
#18 a libidó és a monogámiára való hajlam két külön dolog.
2022. nov. 16. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!